Ouders , werkgevers , werknemers in kinderopvang : teken de petitie

  • door

Brancheorganisatie Kinderopvang maakt zich in toenemende mate zorgen over de effecten van de bezuinigingen op de kinderopvang. Voor ouders en hun kinderen, voor werknemers en voor werkgevers in de kinderopvang. Steeds meer ouders besluiten minder of helemaal geen kinderopvang meer af te nemen, kinderen raken hun vertrouwde plek en de ontwikkelingsmogelijkheden die kinderopvang biedt kwijt, werknemers zitten in onzekerheid over hun baan, en werkgevers moeten hard hun best doen in te spelen op de afnemende vraag.

Daarom roepen wij alle belanghebbenden in de kinderopvang op om onze petitie te ondertekenen. Woensdag 24 oktober hopen wij deze aan te bieden aan de woordvoerders kinderopvang van de Tweede Kamer.

Hieronder vindt u verschillende versies van de petities. Als u werkgever, werknemer of ouder(s) met kind(eren) in de kinderopvang bent, onderteken dan de petitie die op u van toepassing is. Mail deze ondertekend naar ons op communicatie@kinderopvang.nl, of stuur hem op naar Brancheorganisatie Kinderopvang, postbus 3332, 3502 GH in Utrecht, onder vermelding van ‘petitie’.
Wij hopen met heel veel ondertekende petities aan de politiek duidelijk te maken dat de bezuinigingen voor 2013 van tafel moeten. Dus onderteken de petitie!

De petitie voor werkgevers in de kinderopvang (PDF)
De petitie voor werkgevers in de kinderopvang (Word)

De petitie voor werknemers in de kinderopvang (PDF)

De petitie voor werknemers in de kinderopvang (Word)

De petitie voor ouders (PDF)

De petitie voor ouders (Word)

 

Deel dit artikel