ViaViela neemt contracten van Flexmoeders.nl en Mr Nosey over.

Gastouderbureau ViaViela geeft ouders en gastouders van Flexmoeders.nl / Mr Nosey de mogelijkheid om gratis over te stappen. Zie de berichtgeving hieronder zoals geplaatst op de website van Flexmoeders.nl / Mr Nosey.

Bericht namens Flexmoeders.nl/Mr Nosey, de curator en gastouderbureau ViaViela over uw gastouderopvang

Beste gastouder, beste ouder,

Namens Flexmoeders.nl/Mr Nosey, de curator en gastouderbureau ViaViela plaatsen wij dit bericht.

Uw gastouderbureau Flexmoeders.nl/Mr Nosey heeft surseance van betaling aangevraagd. Dat is inmiddels omgezet in een faillissement. Flexmoeders.nl/Mr Nosey heeft u laten weten dat zij haar best zou doen om de continuïteit van uw kinderopvang te waarborgen zodat u recht blijft houden op kinderopvangtoeslag.

De kinderopvang gaat gewoon door. Om aanspraak te kunnen blijven maken op kinderopvangtoeslag, is het voor ouders en gastouders wettelijk verplicht om aangesloten te zijn bij een erkend gastouderbureau. U zult dus samen moeten overstappen. Bij de overstap moet er vanwege het faillissement direct veel voor u geregeld worden. ViaViela zal samen met uw huidige gastouderbureau Flexmoeders.nl/Mr Nosey (en met toestemming van de  door de rechtbank aangestelde curator) de overstap van ouders en gastouders naar gastouderbureau ViaViela vanaf augustus geruisloos verzorgen. Ook helpt ViaViela nog bij de afwikkeling van de maand juli. Op deze manier kunt u als ouder keurig en op tijd uw betalingen aan uw gastouder blijven verrichten.

Gastouderbureau ViaViela is het grootste gastouderbureau van Nederland. Met ruim 60 vestigingen is er altijd een vast persoonlijk aanspreekpunt bij u in de buurt. Sinds onze oprichting in 2005 hebben we de opvang van ruim 70.000 kinderen begeleid. ViaViela weet dan ook als geen ander wat er speelt in de kinderopvang.

Wat moet u doen?
De overstap kost u, als gastouder, niets. Ouders die vóór 1 september overstappen naar gastouderbureau ViaViela, betalen bovendien de eerste twee maanden géén kosten voor bemiddeling en begeleiding. Na deze eerste twee maanden zijn de tarieven van gastouderbureau ViaViela voor bemiddeling en begeleiding vergelijkbaar met die van Flexmoeders.nl/Mr Nosey. De afspraken over de gastoudervergoeding die u samen heeft gemaakt, blijven gewoon gelden.

Ouders en gastouders ontvangen overigens beiden een vergelijkbare brief van gastouderbureau ViaViela. Het is natuurlijk verstandig de overstap onderling af te stemmen.

ViaViela zal binnenkort uw contractgegevens van Flexmoeders.nl/Mr Nosey ontvangen en deze opnemen in haar administratie voor het nieuwe contract. Zowel vraagouder als gastouder biedt gastouderbureau ViaViela een overeenkomst aan voor de duur van 1 jaar. Uw ViaViela contactpersoon zal vervolgens contact met u opnemen om kennis te maken en alles met u door te spreken en af te handelen.

Als u behoort tot het deel van de ouders dat de kinderopvangtoeslag rechtstreeks door Belastingdienst Toeslagen laat overmaken aan Flexmoeders.nl/Mr Nosey, zijn er wellicht bijzondere omstandigheden op u van toepassing. Als u tot die groep van ouders behoort, wordt u daarover separaat bericht door de curator of Belastingdienst Toeslagen. Nadere informatie hieromtrent zal in de loop van volgende week tevens worden verstrekt via de website www.davidslaw.nl.

Heeft u vragen, neemt u dan contact op met de Klantenservice van ViaViela, tel. 0499 – 201 095 of mail naar klantenservice@viaviela.nl. De Klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00-17.30 uur.

Met vriendelijke groet,

ViaViela | Kinderopvang goed geregeld
Jan-Kees Broos
Directeur gastouderbureau ViaViela B.V.
Heuvel 11
5737 BX LIESHOUT
www.viaviela.nl
Flexmoeders.nl/Mr Nosey B.V.
Wendeline van Luijk
Directeur
Blauwburgwal 17-19
1015 AS AMSTERDAM

Curator
Mr. Nils Reerink

Bron : http://flexmoeders.blogspot.nl/2012/07/bericht-namens-flexmoedersnlmr-nosey-de.html

Deel dit artikel