Teken nu voor een veilige en rechtvaardige wereld voor kinderen

  • door

De nieuwe Nelson Mandela, Oprah Winfrey en Albert Einstein zijn nu tien jaar oud. Zij zijn onze toekomst. Tenminste, als ze de kans krijgen zich te ontwikkelen. Want helaas groeien miljoenen kinderen op in armoede en met geweld. Help mee om kinderrechten een plaats  te geven in het Nederlandse buitenlandbeleid en teken vandaag nog de petitie!

Meer dan de helft van de wereldbevolking bestaat uit kinderen en jongeren. Zij hebben het recht om op te groeien in een veilige en rechtvaardige wereld. Nederlandse investeringen in het buitenland hebben hier grote invloed op. Door kinderrechten op te nemen in ons mensenrechten – en buitenlandbeleid zeggen we NEE tegen kinderarbeid, geweld en kindersterfte. En JA tegen onderwijs, gezondheidszorg en bescherming van kinderen en hun rechten. Alleen dan krijgen de nieuwe Nelson, Oprah of Albert de kans zich goed te ontwikkelen.

Teken NU de petitie en zorg er samen met ons voor dat de lijsttrekkers én hun partijen kinderrechten opnemen in ons regeerakkoord!

TEKEN HIER DE PETITIE OP WWW.WARCHILD.NL

Ja, ik teken voor een veilige en rechtvaardige wereld voor kinderen

 

Bron : http://www.warchild.nl/petitiekinderrechten

Deel dit artikel