Publiciteit voor uw organisatie – WerkeninKinderopvang.nl helpt u !

Publiciteit is belangrijk voor iedere organisatie. Ook voor de www.werkeninkinderopvang.nl !

 

Daarom is de website te vinden op Google Nieuws – Twitter – Facebook en de andere zoekmachines. Door de zoekmachinestrategie is de website snel en goed vindbaar op alle zoekmachines en trekt hierdoor vele bezoekers.

Op Twitter hebben we inmiddels meer dan 1.300 volgers en daar zijn wij zeker heel blij mee. Wilt u ons ook volgen op Twitter ? U vindt ons hier! Alle nieuwsberichten worden daar door geplaatst zodat u deze daar snel ziet.

 

Ook hebben wij een Facebookpagina. Ook via deze pagina kan u het nieuws op onze website volgen. Heeft u een suggestie voor bijvoorbeeld een poll ? Wilt u graag de mening horen van de mensen in de kinderopvang branche?  Plaats uw suggestie op onze tijdlijn of stuur een mail naar de redactie. Vindt u WerkeninKinderopvang leuk? “Like” ons dan op onze Facebookpagina. 

 

Wilt u ook artikelen en/of evenementen aanbieden? Bijvoorbeeld een persbericht over uw organisatie, een artikel over een leuke activiteit, aankondiging van een open dag, een beurs of congres? Registreer dan gratis uw account en begin met plaatsing.  Na goedkeuring en plaatsing treft u deze ook snel aan op Google Nieuws, Twitter en Facebook. En dat allemaal gratis! Daar wilt u toch ook gebruik van maken!

Deel dit artikel