Win een geheel verzorgd kinderfeestje !

  • door

Doe mee en win een geheel verzorgd kinderfeestje bij KSH Kidsclub Liendert !!

Op de locaties van de KSH Kidsclubs organiseren we voor de kinderen workshops en activiteiten voor de kinderen. Bijvoorbeeld kookworkshops, zeilen, sport, dans en klimmen. Graag geven wij u de mogelijkheid uw kind(eren) ook eens mee te laten doen.

Hoe kan u meedoen ?
Stuur uiterlijk 15 december 2013 een mail naar liendert@kinderservicehotels.nl met als onderwerp : “kinderfeest” en vermeld daarin uw naam, adres- en telefoongegevens. Onder de inzenders verloten wij een kinderfeestje voor kinderen in de leeftijd 4 tot en met 12 jaar.

Het kinderfeestje
• Het kinderfeestje wordt in overleg met u voor 15 oktober 2014 tijdens schoolweken georganiseerd op een woensdag- of vrijdagmiddag. Tijdens schoolvakanties zijn andere dagen bespreekbaar.
• Het kinderfeestje is voor maximaal 8 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.
• Het kinderfeestje duurt 2,5 uur en bestaat uit o.a.:
o een lunch
o een kookworkshop
o spelletjes

Voorwaarden om deel te nemen aan de actie :
• U woont in de Gemeente Amersfoort;
• U stuurt uiterlijk 15 december 2013 een mail naar liendert@kinderservicehotels.nl met onderwerp “kinderfeest” en uw naam en contactgegevens; (u krijgt een ontvangstbevestiging).

U krijgt voor 31 december 2013 bericht of u gewonnen heeft.

Over KSH

KSH is een jonge, dynamische onderneming die opgericht is in 2001. De eerste 2 vestigingen werden eind 2002 geopend en inmiddels is KSH doorgegroeid naar een twintigtal vestigingen.

KSH biedt zowel kinderdagopvang als buitenschoolse opvang. In onze kinderdagopvang locaties bieden wij opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, waarbij u, naast de reguliere halve en hele dagopvang, ook kunt kiezen voor flexibele dagopvang. Onze buitenschoolse opvang is ondergebracht in KSH Kidsclub locaties. Hier wordt opvang geboden aan schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Naast de voorschoolse en naschoolse opvang bieden wij vakantie opvang en flexibele opvang. Op sommige KSH Kidsclub locaties verzorgen wij tevens de tussen schoolse opvang (het overblijven). Daarnaast hebben wij bij enkele van onze Kidsclub locaties een peuterspeelzaal geopend.

KSH staat voor kwaliteit. Onze medewerkers zijn deskundig en uitstekend opgeleid en onze openingstijden zijn ruim, namelijk van 07:00 tot 19:00 uur  Wij onderscheiden ons door ons gevarieerde aanbod van activiteiten en onze dienstverlening, waaronder een warme maaltijdvoorziening, kinderkapper en een servicegericht kinderopvangaanbod.

KSH Kidsclub Liendert (BSO)
Liendertseweg 112/3
3815 BJ  AMERSFOORT
T 033-479 32 80 / F 033 479 32 81

Bron :

Deel dit artikel