Maak kans op de KindStartPrijs op de KindStart Huisbeurs Kinderopvang

KindStart organiseert 9 november weer een nieuwe huisbeurs voor de kinderopvang, nu in Amsterdam locatie Borchland (vlakbij de Arena).

Waarom KindStart? Dit jaar zal er geen KindVak zijn. De belangrijkste reden hiervoor is, dat het gewoon te duur wordt voor iedereen. In deze tijd is het een beetje zot om met z’n allen een paar honderdduizend euro te stoppen in een beursvloer. De KindStart beurs organiseren we zelf, low budget voor ons en dus ook low budget voor de bezoekers en de klanten. En op die manier kunt u gratis parkeren, krijgt u gezellig iets te drinken en een hapje aangeboden en kunt u ook nog gratis deelnemen aan een van de vier workshops! Dat is KindStart!!

Waarom Huisbeurs? We noemen het “huisbeurzen” omdat we als “leveranciers onder 1 dak” er het hele land mee door willen, dus ook vlak bij u thuis. We kunnen circa 1 of 2 beurzen per jaar organiseren en zijn steeds op zoek naar een mooie en voordelige locatie van noord tot zuid en oost en west. Heeft u een goed idee, we zijn een en al oor.

We hebben in Amsterdam een prachtige locatie, waar ook nog eens voldoende ruimte is om naast de vaste KindStart deelnemers een flink aantal gast-exposanten uit te nodigen. U komt dus naar een volwaardige, complete beurs, met een gevarieerd en vooral hoog kwalitatief aanbod en gratis workshops. En misschien wel het aller belangrijkste: met echte aandacht voor de mens (voor u dus).

En uw bezoek is mogelijk ook nog eens een prijs waard! Tijdens uw bezoek maakt u kans op de  KindStartPrijs t.w.v. €1214,39 die verloot wordt onder de kinderdagverblijven die op 9 november de beurs komen bezoeken. Lees meer over de Kindstartprijs en hoe u daarvoor in aanmerking kunt komen.

De huisbeurs kinderopvang richt zich op professionals die werkzaam zijn in de kinderopvang, directies, management, teamleiders maar ook groepsleiders zijn van harte welkom om Kindstart te bezoeken, de toegang is gratis, net als de koffie/thee en het parkeren. Er rijdt een pendelbus van en naar station Duivendrecht om een ieder die met het openbaar vervoer komt van en naar de locatie te vervoeren.

U kunt zich nu al aanmelden voor gratis toegangskaarten voor dit evenement, we verzoeken u daarbij niet alleen uw naw-gegevens op te geven maar ook aan te geven met hoeveel personen u de beurs wilt bezoeken en of u gebruik wilt maken van de pendeldienst.

Programma huisbeurs 9 november

11.00 uur    Opening

11.30 – 12.30 workshopronde 1

Workshopruimte 1 Workshopruimte 2
Pientere Peuters (Grip op talent) De handpop als pedagogisch hulpmiddel (handpop.nl)

13.00 – 14.00 workshopronde 2

Workshopruimte 1 Workshopruimte 2
Winterverhalen (de Blokkendoos) Gebaren met je kind

14.30 – 15.30 workshopronde 3

Workshopruimte 1 Workshopruimte 2
Doris Draakje(de Blokkendoos) LaQ (JoePPie goedspeelgoed)

16.00 uur

17.00 uur     einde Huisbeurs

 

Bron : http://www.kindstart.eu/

Deel dit artikel