Samensmelting kinderopvang & primair onderwijs

  • door

De branches waarbij kinderen worden opgevangen lopen steeds meer in elkaar over. Peuterspeelzalen vallen nu onder kinderopvang,kinderopvang werkt samen met primair onderwijs in de brede school of Integraal Kindcentrum (IKC). De leerkracht lichamelijke opvoeding in het basisonderwijs draait wat extra uren als pedagogisch medewerker buitenschoolse opvang. Of een combi-functie als klassen assistent en pedagogisch medewerker.  

Of uw organisatie nu werkzaam is in de kinderopvangbranche,in de jeugdzorg, sociaal werk of in het primair onderwijs, of u nu een vacature heeft als pedagogisch medewerker, leerkracht basisschool, gastouder, nanny,pedagogisch beleidsmedewerker of manager, u kunt deze gratis en onbeperkt plaatsen op www.vacaturekinderopvang.nl .

Uw vacature is niet alleen zichtbaar op de website, maar ook op Social media als FacebookTwitter, Google+, Linekdin, Tumblr en Werkeninkinderopvang.nl. Daarbij heeft de Facebookpagina van VacatureKinderopvang circa 16.000 volgers die interesse hebben in uw vacature.

De vacaturebank bestaat sinds 2009 en gewoon volledig gratis. Of u nu 1, 10 ,100 of 1.000 vacatures wilt plaatsen.

  1. Ga naar de registratiepagina en vul de gevraagde gegevens in ( met * is verplicht) en verstuur aanvraag;
  2. Log in op de website;
  3. Kies uw rol als “werkgever”, u ontvangt het Standaard Werkgevers Pakket ( gewoon gratis !!) ;
  4. Richt uw profiel in (minimaal 1 bedrijf toevoegen);
  5. Begin met plaatsen van vacatures.

Succes met de invulling !!

Deel dit artikel