Opening kindcentrum in Amstelveen

De laatste maanden is hard gewerkt in De Zwaluw in Nes aan de Amstel. In basisschool De Zwaluw is nu ook professionele kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar.  Er is nu een KSH KDV De Zwaluw (kdv 0-4 jaar) en KSH Kidsclub De Zwaluw (bso 4-13 jaar) van Kinder Service Hotels (KSH) gevestigd. 

Woensdag 19 maart 2014 presenteren De Zwaluw en KSH zichzelf tijdens een feestelijke informatiemiddag (14:30 – 16:30 uur) waarbij iedereen is uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de school.  Wethouder  van financiën, onderwijs, jeugd en handhaving en locoburgemeester voor de VVD in Amstelveen Herbert Raat zal om 15:30 de opening verrichten.

KSH is een dynamische en ervaren onderneming. De eerste twee vestigingen werden eind 2002 geopend en inmiddels is KSH doorgegroeid naar 20-tal vestigingen. (Amersfoort, Amsterdam, Dieren en Rotterdam).

KSH biedt meer dan alleen “standaard kinderopvang” en heeft haar kinderopvangconcept daarom gebaseerd op de volgende pijlers:

  • het leveren van kwalitatief goede en flexibele dienstverlening
  • het aanbieden van extra faciliteiten en diensten
  • het borgen van de veiligheid van de kinderen en het personeel
  • het hanteren van uitvoerbare pedagogische uitgangspunten
  • het verzorgen van goede informatievoorziening met en naar ouders/verzorgers

Vestigingen van KSH hebben, buiten de reguliere feestdagen, geen sluitingsdagen en kennen ruime openingstijden (Nes aan de Amstel : 07.30 – 18.30 uur).

Basisschool De Zwaluw is een kleinschalige basisschool in Nes aan de Amstel, waar kinderen het goed naar hun zin hebben. Het geheim? De combinatie van professioneel onderwijs, aandacht voor het individuele kind en de prettige sociale omgeving. Ouders uit Uithoorn, Amstelveen en Ouderkerk die eenmaal de school ontdekken, kiezen graag voor de prettige sfeer die onmiskenbaar bij een kleine school hoort. Iedereen wordt geaccepteerd, iedereen kent elkaar.

Basisschool De Zwaluw en Kinder Service Hotels: Onderwijs en opvang onder een dak!

Voor de kinderen zijn er allerlei activiteiten, zoals koken in het kinderkookcafé, schilderen in het kinderatelier en een springkussen, terwijl ouders zich kunnen laten informeren over het onderwijs en de kinderopvang op De Zwaluw.
Loop gewoon even binnen! U bent van harte welkom tussen 14.30 en 16:30 uur op de Pastoor van Zantenlaan 10 in Nes aan de Amstel.

Meer informatie :

Kinder Service Hotels : www.kinderservicehotels.nl   – www.facebook.com/KinderServiceHotels

Basisschool de Zwaluw : www.dezwaluw.nl – www.facebook.com/basisschooldezwaluw

Deel dit artikel