Mare gastouderbureau viert tienjarig bestaan in Kasteel de Haar

Mare gastouderbureau, een van de grootste gastouderbureaus van Nederland, viert dit jaar haar tienjarig jubileum. Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, geeft Mare voor al haar klanten en relaties op 4 oktober een groot feest in het koetshuis van Kasteel de Haar te Haarzuilens.

Mare begon in 2004 als lokaal oppasbemiddelingsbureau in Den Haag onder de naam Koba (KinderOpvang Bemiddeling en Advies). In 2005 werd het bedrijf officieel geregistreerd en daarmee een erkend gastouderbureau. Datzelfde jaar startte het bureau met gastouderregistraties door het hele land. Nu, tien jaar later, staan er meer dan 900 gastouders en 1700 gezinnen bij Mare ingeschreven.

Het tienjarig bestaan wordt op 4 oktober gevierd tussen 12:00 en 16:00 uur. Mare heeft een programma samengesteld met leuke activiteiten voor de kinderen, zoals verkleden, schminken en spelletjes. Aan Mare gerelateerde organisaties kunnen zich presenteren op informatieve stands. Het feest wordt afgesloten met een borrel.

Over Mare gastouderbureau

Mare gastouderbureau brengt ouders en gastouders bij elkaar en zorgt voor de registratie in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Mare controleert of de gastouders bekwaam zijn, inspecteert de opvanglocaties op veiligheid en hygiëne, verzorgt de uitbetaling van de ouder aan de gastouder, bemiddelt in geschillen en is een pedagogische vraagbaak voor ouders en gastouders.

Bron : Persbericht Mare Gastouderbureau

Deel dit artikel