Leerkrachten (Prov. Drenthe) – Pears – Assen

  • door
Vakgebied: Leerkracht (primair)
Startdatum: Per direct
FTE: 0.4-1.0
Type onderwijs:

Functie omschrijving:


Over de functie

Ben jij een leerkracht waar de leerlingen graag bij in de klas zitten? Voor jou is het vak leerkracht meer dan alleen lesgeven. Jij draagt actief bij aan de ontwikkeling van jouw leerlingen. Je draagt niet alleen kennis over, maar zorgt ook voor een veilig pedagogisch klimaat. Daarnaast ben je op de hoogte van de actualiteit, hier sluit je jouw lessen op aan.Ben jij nog op zoek naar een nieuwe of extra uitdaging voor volgend schooljaar? Voor diverse opdrachtgevers binnen het basisonderwijs in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe zoekt Pears enthousiaste leerkrachten. Zowel voor de onder-, midden- als bovenbouw.


Wat wij vragen

  • Je hebt de PABO succesvol afgerond, of je bent bijna afgestudeerd;
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 2 dagen per week;
  • Je hebt relevante leservaring (stages tellen ook mee);
  • Je bent enthousiast over je vak en weet de leerlingen hierin mee te nemen.


Wat wij bieden

  • Een contract bij Pears of je komt direct in dienst bij de school;
  • Inschaling in L10 (2678 – 4113) passend bij jouw werkervaring, CAO PO;
  • Leerkrachten bij Pears bouwen vanaf dag 1 pensioen op en ontvangen ook een eindejaarsuitkering;
  • Persoonlijke ondersteuning en begeleiding in jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging;
  • Een breed netwerk met veel mogelijkheden in het primair onderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.


Over Pears

Bij Pears draait het om persoonlijk contact. We willen jou leren kennen, om je vervolgens zo goed mogelijk te ondersteunen. We hechten waarde aan jouw wensen en ambities, zodat jij op je plek zit en het maximale uit je werk kunt halen.Regelmatig zijn we voor diverse opdrachtgevers op zoek naar ervaren of juist startende leerkrachten. Vacatures lopen uiteen van paar vaste uren per week, tot een fulltime baan.

Omschrijving organisatie:
Pears is een jong en innovatief recruitmentbureau, met een persoonlijke manier van werken. Ons enorme netwerk ligt binnen het onderwijs en de zorg, in de regio Groningen, Friesland en Drenthe. Toe aan een nieuwe of extra uitdaging? Onze missie is iedereen met heel veel plezier naar het werk te laten gaan. Of je nu net om de hoek komt kijken op de arbeidsmarkt of al jaren in het vak zit: we komen graag met je in contact! Zodra je bij ons in beeld bent, vechten we voor jouw wensen en ambities.

Vakgebied: Leerkracht (primair)Startdatum: Per directFTE: 0.4-1.0Type onderwijs: Functie omschrijving: Over de functie Ben jij een leerkracht waar de leerlingen graag bij in de klas zitten? Voor jou is het vak leerkracht meer dan alleen lesgeven. Jij draagt actief bij aan de ontwikkeling van jouw leerlingen. Je draagt niet alleen kennis over, maar zorgt ook voor … Leerkrachten (Prov. Drenthe) – Pears – Assen Lees verder » Vacature Kinderopvang Read More

Deel dit artikel