Begeleider Intensieve Zorg – Gehandicaptenzorg – Raamwerk – Noordwijkerhout

  • door

Raamwerk is een kleinschalige, cliëntgerichte organisatie met locaties in de Duin- en Bollenstreek: Zeehos te Katwijk, Hafakker te Noordwijkerhout en diverse locaties in de Regio. Wij bieden ondersteuning en begeleiding aan circa 750 cliënten met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Hier leven onze cliënten zo ‘gewoon’ mogelijk met zoveel mogelijk vrijheid en eigen regie. Ondanks de vaak complexe problematiek is de begeleiding gericht op het in stand houden en indien mogelijk het ontwikkelen van vaardigheden van de cliënt. Jouw professionele handelen draagt bij aan het bieden van een zo gewoon mogelijk leven.

Woningomschrijving
De locatie ligt in een woonwijk op de Hafakker, onderdeel van Raamwerk. Er zijn twee woningen op de eerste verdieping. Per woning zijn er acht appartementen met eigen sanitair, een gemeenschappelijke woonkamer met open keuken en een balkon.

De woning richt zich op de ondersteuning van ouder wordende cliënten (50+) met een verstandelijke beperking. Er kan sprake zijn van fysieke en/of psychische problematiek, gedragsproblematiek, soms gerelateerd aan het ouder worden.

De ondersteuning is gericht op het optimaliseren van de kwaliteit van leven en richt zich op het bieden van een rustige, veilige, gestructureerde omgeving waarin het dagelijkse levensritme centraal staat. De ondersteuning is zoveel mogelijk individueel gericht en sluit aan bij de wisselende behoeften, belevingen en wensen van de individuele cliënt. Er is aandacht voor het (soms belaste) levensverhaal van de cliënt.

De functie
Een zo gewoon mogelijk leven bieden, daar doe je het als begeleider bij Raamwerk voor. Als begeleider IZ verricht je alle dagelijks voorkomende werkzaamheden waarin je wordt aangestuurd door de Cluster PB-er. Je bent medeverantwoordelijk voor het welzijn, het begeleiden en het ondersteunen van de cliënten volgens het ondersteuningsplan. Aan de Cluster PB-er geef je feedback over het bijstellen en evalueren hiervan. 

Daarnaast ben je goed in staat zelfstandig te werken. Er is veel kennis en ervaring aanwezig, maar frisse en nieuwe ideeën zijn altijd welkom. Er is dus ruimte voor eigen inbreng en je hebt de vrijheid in het bedenken wat passende zorg voor de cliënt kan zijn, binnen het kader van de afspraken.

Het profiel
Je bent in staat de cliënten op een rustige, liefdevolle wijze te verzorgen en begeleiden. Je beschikt over een grote mate van geduld en kunt je, mede door jouw empathisch vermogen, goed inleven in ieder individu. Naast dit alles heb je gevoel voor humor en ben je positief ingesteld. Affiniteit en aantoonbare ervaring met de doelgroep is gewenst. 

Uiteraard ben je flexibel en vind je het niet erg om, naast dagdiensten, ook avonden en weekenden te werken (geen nachtdiensten).

Opleidingsniveau
Wij vragen een diploma op niveau 3. Relevante werkervaring is een pré maar geen vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 35: €1.861= – € 2.766,= bruto per maand op basis van 36 uur 
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract 
  • Extra’s zoals een onregelmatigheidstoeslag, eindejaarsuitkering (8,33%) en tegemoetkoming ziektekosten 
  • Interne trainingen en opleidingen 

Informatie
Voor informatie kun je contact opnemen met Lisette Beugelsdijk (hoofd wonen), 06 12097252

Sollicitatie
Solliciteren kan tot 31 juli 2020. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Parttime uren: 24-32 per week

Soort dienstverband: Parttime, Onbepaalde tijd

Salaris: €1.861,00 tot €2.766,00 /maand

Ervaring:

  • Begeleider: 1 jaar (Aanbevolen)

Opleiding:

  • MBO (Vereist)

Locatie:

  • Postcode 2211 HT in Noordwijkerhout (Aanbevolen)

Raamwerk is een kleinschalige, cliëntgerichte organisatie met locaties in de Duin- en Bollenstreek: Zeehos te Katwijk, Hafakker te Noordwijkerhout en diverse locaties in de Regio. Wij bieden ondersteuning en begeleiding aan circa 750 cliënten met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Hier leven onze cliënten zo ‘gewoon’ mogelijk met zoveel mogelijk vrijheid en eigen regie. Ondanks … Begeleider Intensieve Zorg – Gehandicaptenzorg – Raamwerk – Noordwijkerhout Lees verder » Vacature Kinderopvang Read More

Deel dit artikel