Leerkracht Basisonderwijs Almere – Abacus Bijlesinstituut (DR) – Almere

  • door
Vakgebied: Leerkracht (primair)
Startdatum: Per direct
FTE: 0.1-1.0
Type onderwijs:

Functie omschrijving:


Leerkracht basisonderwijs Almere

Ben jij een leerkracht, leerkracht geweest, leerkracht in opleiding en houd je ervan om je kennis en vaardigheden over te dragen? Geeft je dat energie? De woorden geduld, resultaatgerichtheid en doorzettingsvermogen horen bij jou? Dan ben jij wellicht de ideale bijlesdocent voor ABACUS.


Wie zijn wij

ABACUS bijlesinstituut is een landelijke organisatie die vanaf 1992 bijlessen, huiswerkbegeleiding, examentrainingen en CITO-trainingen aan huis geeft in alle vakken en voor alle niveaus. Met persoonlijke aandacht en maatwerk begeleiden we de leerlingen tot ze zelf op eigen kracht met rust en zelfvertrouwen verder kunnen.Voordat de bijlessen beginnen houdt ABACUS samen met de betreffende ouder(s) en leerling een uitvoerig intakegesprek. Hierin worden de wensen, behoeftes en verwachtingen besproken en wordt de periode en omvang van de bijlessen afgesproken.


Wat bieden wij

Je hebt zelf de zelfstandigheid en vrijheid om de bijlessen naar eigen inzicht in te delen en te geven. De werktijden spreek je af met de (ouders van de) leerling en je geeft zelf de maximale reisafstand aan. Wij bieden een prima maandelijkse vergoeding.

Omschrijving organisatie:
Succes op school …… komt meestal niet vanzelf. Als je kind opeens thuis komt met onvoldoendes, kan er van alles aan de hand zijn: achterstand door ziekte, problemen thuis of op school, wisseling van leraren, een verkeerde studiehouding. U kunt uw kind het best helpen met individuele bijles thuis.
Onze overtuiging is: een individuele leerachterstand op school moet individueel worden aangepakt. Groepsgewijze ondersteuning is meestal geen oplossing. En in de vertrouwde omgeving thuis kan uw kind het best leren.

Vakgebied: Leerkracht (primair)Startdatum: Per directFTE: 0.1-1.0Type onderwijs: Functie omschrijving: Leerkracht basisonderwijs Almere Ben jij een leerkracht, leerkracht geweest, leerkracht in opleiding en houd je ervan om je kennis en vaardigheden over te dragen? Geeft je dat energie? De woorden geduld, resultaatgerichtheid en doorzettingsvermogen horen bij jou? Dan ben jij wellicht de ideale bijlesdocent voor ABACUS. … Leerkracht Basisonderwijs Almere – Abacus Bijlesinstituut (DR) – Almere Lees verder » Vacature Kinderopvang Read More

Deel dit artikel