Kinderopvang Dankzij Jou – Promotie dankzij VacatureKinderopvang

De branche kinderopvang is een wervingscampagne gestart “Kinderopvang Dankzij Jou”. De campagne heeft als doel nieuwe medewerkers aan te trekken en de huidige medewerkers te behouden.

VacatureKinderopvang.nl is de oudste vacaturebank voor de kinderopvang en ondersteunt al sinds 2009 de branche door het gratis aanbieden van de mogelijkheid om vacatures te plaatsen op onze website, inclusief een (of meerdere) bedrijfsprofielen. Daarbij worden deze breed doorgezet naar platforms als Twitter, Linkedin en Facebook.

Zo is de Facebookpagina van VacatureKinderopvang met ruim 16.000 volgers al jaren de grootste community voor banen in de kinderopvang.

Bedrijfsprofiel

Met uw bedrijfsprofiel heeft u een goede mogelijkheid om uw organisatie te promoten als werkgever, ook als u even geen vacature open heeft staan. Bezoekers van de website komen o.a. ook via de zoekmachines binnen bij de bedrijfsprofielen.

Wat mag u zoal plaatsen ?

  • Omschrijving van uw organisatie, gericht voor potentiële werknemers
  • Een logo (of foto)
  • De url van uw website
  • Links naar uw Twitter, Facebook, Instagram, Linkedin, Pinterest accounts
  • Link naar promotiefilm op Youtube
  • Vermelding(en) in het nieuws
  • Info over oprichtingsdatum, etc

Bij VacatureKinderopvang.nl kunt u zelf uw bedrijfsprofiel(en) beheren, Heeft u meerdere juridische entiteiten of wilt u een bedrijfsprofiel per locatie of per regio ? Geen probleem; u kunt gratis meer profielen aanmaken.

Uw bedrijfsprofiel en vacatures online:

  1. Voeg een bedrijfsprofiel toe, uw werkgeversaccount wordt aangemaakt op het emailadres van het bedrijf.
  2. Voeg een vacature toe, bij de procedure dient u eenmalig een gratis werkgeverspakket te “bestellen”, daarna kunt u onbeperkt vacatures plaatsen
  3. Uw vacature wordt zichtbaar bij Facebook, Twitter, Linkedin en Werkenbijkinderopvang.nl

Bron : VacatureKinderopvang.nl

Deel dit artikel