16.000 mensen wachten op vacature kinderopvang

  • door

De toenemende vraag naar medewerkers in de kinderopvang vraagt ook meer werk voor recruiters en afdelingen HRM. Belangrijk is dat uw vacature een zo groot mogelijk bereik krijgt, maar ook zichtbaar is bij de juiste doelgroep.

Daarbij ligt de tijd van de vacatures doorspitten in de zaterdag bijlage van de krant ver achter ons. Een groot gedeelte van de vacatures wordt in het algemeen via het internet gevonden en in het  bijzonder via Social Media.

Op dit moment werken er zo’n 85.000 mensen in de kinderopvang. Wat is er dan mooier dan uw vacature onder de aandacht te brengen van 16.000 personen die één ding gemeen hebben : de interesse in vacatures in de kinderopvang !

Dat kan natuurlijk op de vacaturebank voor de kinderopvang. VacatureKinderopvang.nl bestaat sinds 2009 en is richt zich op de branches waar kinderen worden opgevangen. En sinds het begin stevig verankerd op de social media zoals Facebook, Twitter en Google+.

Iedere vacature die geplaatst wordt op VacatureKinderopvang.nl wordt ook zichtbaar op FacebookTwitter, Google+, Linekdin, Tumblr en websites als Werkeninkinderopvang.nl .

En ook niet onbelangrijk : deelname aan de vacaturebank is volledig gratis. Of u nu 1, 10 of 1000 vacatures plaatst. Daarbij kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van de website.

  • Minimaal 1 tot maximaal 10 bedrijfs-/locatieprofielen per account, ieder met eigen logo, omschrijving, adres en url;
  • U bepaalt methode van solliciteren, via emailadres in vacature, via de website, via link naar een sollicitatieformulier op uw eigen website;
  • Mogelijkheden om uw bedrijf en/of vacature extra onder de aandacht te brengen via een Super of Top vermelding;
  • Keuze uit circa 6.000 plaatsen in Nederland;
  • Uw vacature snel herplaatsen via kopieerfunctie.

Registreer uw account, maak uw bedrijfsprofiel aan en begin gelijk met plaatsen.

Bron : VacatureKinderopvang.nl

Deel dit artikel