Waarom betalen voor plaatsen vacatures in kinderopvang ?

Het aantal vacatures blijft stijgen in Nederland. Door de groeiende economie maar ook door wijzigingen in de kwaliteitseisen en wetgeving neemt de vraag naar gekwalificeerd personeel in de kinderopvang sterk toe.

Zo zijn er meer pedagogisch medewerkers nodig voor kinderdagverblijven door de verandering in de BKR als gevolg van de invoering Wet IKK. Tevens moet er bijvoorbeeld een medewerker op HBO niveau aanwezig zijn om collega’s pedagogisch te coachen. Belangrijk dus om uw bedrijf en uw vacatures onder een gericht publiek te brengen. De vacaturebank voor de kinderopvang bestaat sinds 2009 en richt zich volledig op werken in de kinderopvang /opvangen van kinderen.

Vacatures

Of u nu 1, 10 of 100 vacatures wenst te plaatsen, het plaatsen van vacatures is sinds 2009 gewoon gratis en dat blijft het in de toekomst ook.

Bedrijfsprofielen

Veel organisaties bestaan tegenwoordig uit verschillende entiteiten/vennootschappen en/of locaties. Via uw account bij VacatureKinderopvang.nl is het mogelijk tot 10 bedrijfs/locatieprofielen gratis aan te maken en te beheren. Ieder profiel met eigen logo, omschrijving, contactgegevens en url en de bij deze entiteit openstaande vacature(s).

Social Media

In de laatste jaren is VacatureKinderopvang.nl stevig verankerd op de Social Media, bij uitstek het medium om een gericht bereik te krijgen. Zo heeft de Facebookpagina van VacatureKinderopvang.nl meer dan 14.600 likes en is het hiermee het hoogste aantal binnen de kinderopvangbranche. Ook worden de vacatures via Twitter en Linkedin onder de aandacht gebracht van vele werkzoekenden.

Recapitulatie :

  • Gratis onbeperkt aantal vacatures plaatsen;
  • Maximaal 10 bedrijfsprofielen beheren per account
  • Onbeperkt aanmaken van Afdelingen/locaties;
  • Keuze uit bijna 6.000 plaatsen (incl dorpen/gehuchten/vlekken) in Nederland (en Nederlandse Antillen);
  • Directe link naar uw eigen sollicitatieformulier mogelijk bij plaatsing van uw vacature;
  • Aandacht voor uw vacature op Social Media en Werkeninkinderopvang.nl ;

Nieuwsgierig ? Registreer uw account en begin vandaag nog met plaatsen van uw vacatures !

Voor werkgevers :

  1. Registreer uw account
  2. Selecteer uw gratis werkgeverspakket (Werkgevers Dashboard – keuze Pakketten)
  3. Voeg minimaal 1 bedrijf toe (Werkgevers Dashboard – keuze Mijn Bedrijven)
  4. Plaats uw eerste vacature !

Bron : VacatureKinderopvang

Deel dit artikel