Vacatures voor PM in Amersfoort en Rotterdam

  • door

Kinder Service Hotels (KSH) is een kinderopvangorganisatie met momenteel een 20-tal vestigingen –voornamelijk in de Randstad- waar meer dan 1200 kinderen worden opgevangen. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, kwaliteit en klantgerichtheid. De bedrijfscultuur is te omschrijven als dynamisch, vernieuwend, commercieel en informeel, waarbij het belang van de kinderen, de ouders en onze medewerkers voorop staan.  

KSH Kidsclub, buitenschoolse opvang

In onze Kidsclub zijn naast een recreatie- en kleutergroep ook ruimtes waar verschillende activiteiten worden aangeboden. Zo is er ruimte voor kinder-kookcafé, handvaardigheid, dans, toneel, media- / bibliotheek, jongens- en meidenclub, buitenactiviteiten en uitstapjes zoals skiën, paardrijden, zeilen en musea bezoeken. De werktijden kunnen zijn tussen 7.00 en 19.00 uur (voor- en/of naschoolse opvang).

Wij nodigen kandidaten van harte uit om te solliciteren naar de functie van;

 Pedagogisch medewerker BSO

Oproepkracht

Voor de vestigingen :

  • KSH Kidsclub Juliana van Stolberg te Rotterdam (inzet op andere vestigingen in Rotterdam is mogelijk)
  • KSH Kidsclub Cornelis Haak te Rotterdam (inzet op andere vestigingen in Rotterdam is mogelijk)
  • KSH Kidsclub Liendert te Amersfoort

Functie-eisen; Het profiel van een ‘KSH-er’

De dienstverlenging van KSH is onderscheidend ten opzichte van andere kinderopvangorganisaties en daarom zijn wij ook op zoek naar medewerkers met dat beetje meer. Wij zoeken dus niet zomaar  personeel, maar wij zoeken een echte ‘KSH-er’.

Vaardigheden en kwaliteiten

Een eerste vereiste is natuurlijk dat je dol bent op kinderen. Uiteraard ben je in het bezit van de vereiste diploma’s zoals SPW, SPH, CMV, Pabo of andere in de CAO kindercentra erkende diploma’s (of verwacht je die op korte termijn te behalen). Organisatietalent, verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandigheid en stressbestendigheid zijn begrippen die je niet vreemd zijn. Je bent creatief en dynamisch en hebt een groot improvisatievermogen. Je hebt inzicht in het werk en kan oplossingsgericht denken. Je stimuleert kinderen op een betrokken en professionele manier in hun ontwikkeling, je kan je hierbij goed inleven en bent niet bang om een beetje gek te doen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en kan omgaan met een office programma op de computer. Je toont initiatief en hebt een motiverend en stimulerend aandeel in teamverband.

  • KSH Kidsclub Juliana van Stolberg te Rotterdam : je woont in of zeer nabij postcodegebied 3037 en beschikt over rijbewijs B;
  • KSH Kidsclub Cornelis Haak te Rotterdam : je woont in of zeer nabij postcodegebied 3067, een rijbewijs strekt tot aanbeveling;
  • KSH Kidsclub Liendert te Amersfoort : je woont in of zeer nabij postcodegebied 3815, een rijbewijs strekt tot aanbeveling;

 Houding en gedrag

Je prioriteit is het welbevinden van de kinderen. Flexibiliteit is een van je talenten. Je vindt het leuk om allerlei activiteiten te organiseren. Je bent representatief en kan uitstekend communiceren (met o.a.  ouders) waarbij je zowel een doortastende als geduldige houding hebt. Je geeft op een positieve manier feed-back. Door je zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen ben je een fijne ondersteuning in het team.

Wat heeft KSH nog meer te bieden?

Naast een salaris conform CAO Kindercentra, MO groep, bieden wij je een afwisselende en uitdagende baan in een enthousiast team, waarbij een prettige werksfeer met ruimte voor eigen inbreng en initiatieven centraal staan. Binnen de organisatie hechten wij veel waarde aan open communicatie.

 

Kortom: een organisatie waar je elke dag plezier naar toe gaat en een hoop werkervaring kan opdoen. KSH biedt ambitieuze mensen de mogelijkheid met om zich te ontwikkelen door opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Reageren?

U kunt uw sollicitatie mailen naar:

Meer informatie?

Voor meer informatie over KSH  kijk op www.kinderservicehotels.nl of bezoek de Facebookpagina : https://www.facebook.com/KinderServiceHotels

Voor meer vacature : zie http://www.vacaturekinderopvang.nl/

 

Deel dit artikel