VACATURE OPBOUWWERKER EN COÖRDINATOR BUURTBEMIDDELING BIJ PIW – MIK & PIW Groep – Sittard

  • door

Partners in Welzijn zoekt een kandidaat in de functie van:


Opbouwwerker en coördinator Buurtbemiddeling (18-36 uur per week), samengevat:

een sociaal (cultureel) werker

De uren voor coördinator buurtbemiddeling zijn 16 uur per week voor het werkgebied Westelijke Mijnstreek. De uren voor het opbouwwerk zijn 20 uur per week voor het werkgebied Geleen en zijn uren ter vervanging van zwangerschapsverlof.

PIW is op zoek naar een medewerker die in staat is om leefbaarheidsondersteuning en wijkopbouwwerk te verrichten en daarnaast het project buurtbemiddeling te coördineren. De opbouwwerker/coördinator werkt in de gemeente Geleen ten behoeve van bewoners of aan projecten. Hij werkt vanuit werkcentra en heeft een outreachende werkstijl en verricht opbouwwerk volgens de ABCD-methodiek. De opbouwwerker/coördinator heeft te maken met een grote diversiteit aan taken. Hij werft met enthousiasme nieuwe vrijwilligers en coacht de actieve vrijwiliggers en stimuleert hen in hun werk als buurtbemiddelaar. Verder onderhoudt hij een goede relatie met de mensen uit zijn netwerk.

Meer weten over deze vacature? Lees de volledige vacature hier.

Partners in Welzijn zoekt een kandidaat in de functie van: Opbouwwerker en coördinator Buurtbemiddeling (18-36 uur per week), samengevat:een sociaal (cultureel) werker De uren voor coördinator buurtbemiddeling zijn 16 uur per week voor het werkgebied Westelijke Mijnstreek. De uren voor het opbouwwerk zijn 20 uur per week voor het werkgebied Geleen en zijn uren ter … VACATURE OPBOUWWERKER EN COÖRDINATOR BUURTBEMIDDELING BIJ PIW – MIK & PIW Groep – Sittard Lees verder » Vacature Kinderopvang Read More

Deel dit artikel