Vacature Leerkracht speciaal basisonderwijs Amsterdam – Amsterdam

  • door

Beschrijving vacature

Deze school biedt speciaal onderwijs aan leerlingen die het écht nodig hebben. In kleinere klasjes (maximaal 12) krijgen de kinderen hier onderwijs op maat, passend bij hun wensen en behoeftes. Door de grote diversiteit aan uitdagingen binnen het speciaal onderwijs zoeken wij iemand die sterk in zijn/haar schoenen staat en graag op een creatieve manier met de kinderen aan de slag gaat.

Bij deze school draait het om meer dan het verzorgen van onderwijs. De primaire drijfveren zijn het ontwikkelen van de eigen identiteit van de kinderen, het aangaan van contacten, het aanleren van gewenst gedrag, gewoontevorming en het omgaan met gevoelens. De ontwikkeling in cognitief en sociaal-emotioneel gedrag wordt gestimuleerd, zodat leerlingen beter functioneren en optimaal kunnen profiteren van het huidige en het toekomstige onderwijsaanbod.

Jij bent de leerkracht die denkt in mogelijkheden en oplossingsgericht is. Jij hebt affiniteit met de verschillende doelgroepen in het speciaal onderwijs en jij past je makkelijk aan in nieuwe situaties. Als leerkracht op het speciaal basisonderwijs ben je meer dan enkel een leerkracht. Je bent ook een buddy, een maatje, een coach. Jij gaat dagelijks aan de slag met de leerlingen en weet op de juiste manier op hen in te spelen.Je gaat zorgen voor een vertrouwde en leuke omgeving voor de kinderen. Door jouw ervaring in het onderwijs zorg jij voor de benodigde vakmanschap om de hoogst mogelijke kwaliteit uit deze kinderen te halen. Belangrijk is natuurlijk dat er resultaat behaald wordt en de ontwikkeling zichtbaar is bij de kinderen. Word jij al enthousiast? Stuur dan snel jouw motivatie met cv naar mij.

  • Je bent het in het bezit van een pabodiploma;
  • Je hebt (bij voorkeur) ervaring binnen het speciaal basisonderwijs;
  • Jij weet net dat stukje extra aandacht aan de leerlingen te bieden;
  • Je bent een ster in differentiëren;
  • Je past je goed aan en vindt variatie belangrijk;
  • Je geeft kinderen de vrijheid explorerend te leren.

DIT IS WIJS biedt gratis trainingen en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional en een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks. Daarnaast kun je op basis van invalwerk ook middels een vast contract via DIT IS WIJS werken en ontvang je reiskostenvergoeding. Via onze Brede School kun je leuke workshops geven als afwisseling op de dagelijkse werkzaamheden.

Bedrijfsomschrijving DIT IS WIJS vormt een unieke combinatie van bedrijven en platformen in het primair en voortgezet onderwijs. Wij bieden een breed en compleet aanbod voor onderwijs- en personeelsvraagstukken aan schoolbesturen en directies in heel Nederland. Samen met u brengen wij uw vraag in kaart en zijn wij uw partner voor alle totaaloplossingen binnen uw organisatie. Of het nu gaat over inzet van specifieke onderwijsexpertise, workshops of het inzetten van tijdelijk personeel. Wij zijn graag uw partner.

Werkzoeken.nl

Beschrijving vacature Deze school biedt speciaal onderwijs aan leerlingen die het écht nodig hebben. In kleinere klasjes (maximaal 12) krijgen de kinderen hier onderwijs op maat, passend bij hun wensen en behoeftes. Door de grote diversiteit aan uitdagingen binnen het speciaal onderwijs zoeken wij iemand die sterk in zijn/haar schoenen staat en graag op een … Vacature Leerkracht speciaal basisonderwijs Amsterdam – Amsterdam Lees verder » Vacature Kinderopvang Read More

Deel dit artikel