Tip een Nanny

  • door

TopNanny BV is begonnen met de actie : TIP-EEN-NANNY.

Professionele nannies die hun werk met passie uitvoeren staan bovenaan onze wishlist! Goed personeel vinden zij heel wat waard, zonder de juiste nannies kunnen zij simpelweg geen succesvolle plaatsingen realiseren voor al die gezinnen in Nederland waarvoor TopNanny bemiddeld. Daarom hebben zij een beloningsactie in het leven geroepen, deze actie duurt tot en met 31 augustus 2017 (op deze datum dient de kandidaat aan het gezin te zijn gematched, het startdatum dienstverband mag verder liggen).

Via de ‘TIP-EEN-NANNY’ actie kunnen hun vaste nannies, maar ook mensen die niet vanuit ons netwerk komen, een kandidaat aan TopNanny voordragen. Wordt deze kandidaat aangenomen als nanny bij één van hun gezinnen stelt TopNanny hiervoor een bonus ter beschikking ter waarde van 500 Euro in de vorm van een cadeaukaart! (b.v. fashioncheque, dinerbon, bioscoopbon, welness gift card etc.).

Er gaat na de contractondertekening en de proefperiode een cadeaukaart ter waarde van € 250 naar de nieuwe collega nanny en de andere cadeaukaart ter waarde van € 250,- gaat naar diegene die de nieuwe collega heeft aangedragen.

Bekijk alle voorwaarden en details hier.

Bron : TopNannyBV

Deel dit artikel