Scouting en BSO werken samen

  • door

In de maanden oktober en november biedt Scoutinggroep de Margrieten kinderen van KSH Kidsclub Pendrecht aan het Plein 1953 te Rotterdam een workshop Scouting aan. Vanaf 30 oktober kunnen kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 8 jaar meedoen met activiteiten die door de Scoutinggroep bij KSH Kidsclub Pendrecht georganiseerd worden. Medewerkers van Kinderservicehotels zullen deze activiteiten ondersteunen. Mochten kinderen daarna enthousiast zijn, dan kunnen ze nog 4 zaterdagen gratis meedoen met de opkomsten van Scoutinggroep de Margrieten aan de Korperweg 6 te Rotterdam.

Het is voor de eerste keer dat de beide organisaties samenwerken en het is zeker de bedoeling zulke workshops vaker te organiseren.

Kinder Service Hotels

Kinder Service Hotels

Kinder Service Hotels

KSH biedt zowel kinderdagopvang als buitenschoolse opvang. In onze kinderdagopvang locaties bieden wij opvang voor kinderen in de

leeftijd van 0 tot 4 jaar, waarbij u, naast de reguliere halve en hele dagopvang, ook kunt kiezen voor flexibele dagopvang. Onze buitenschoolse opvang is ondergebracht in KSH Kidsclub locaties. Hier wordt opvang geboden aan schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Naast de voorschoolse en naschoolse opvang bieden wij vakantie opvang en flexibele opvang. Op sommige KSH Kidsclub locaties verzorgen wij tevens de tussen schoolse opvang (het overblijven). Daarnaast hebben wij bij enkele van onze Kidsclub locaties een peuterspeelzaal geopend.

Scoutinggroep de Margrieten

Scoutinggroep de Margrieten is een gemengde scoutinggroep. Jongens en meisjes spelen in verschillende leeftijdsgroepen het Scoutingspel. Hierbij staat een plezierige vrijetijdsbesteding natuurlijk voorop, maar er is ook veel aandacht voor natuu

Scouting Margrietengroep

Scouting Margrietengroep

r, samenwerking en scoutingtechnieken. Het spel is aangepast aan de kenmerken van de verschillende leeftijdsgroepen, waar met afnemende leiding gewerkt wordt in toenemende zelfstandigheid.

 

Bron : Persbericht

Deel dit artikel