Recruiters / Medewerkers Personeelszaken / P & O gezocht !

VacatureKinderopvang,nl is op zoek naar recruiters / medewerkers personeelszaken /  p&o van kinderopvang / welzijn en jeugdzorg organisaties.

VacatureKinderopvang.nl is de vacaturebank voor de kinderopvang sinds 2009 en op Facebook toonaangevend voor de plaatsing van vacatures in de kinderopvang. Met ruim 16.000 volgers bieden zij een ruim en doelgericht publiek voor alle organisaties die vacatures op onze website plaatsen. Inmiddels staan er al zo’m 700 vacatures online.

En het mooie : plaatsing van deze vacatures is volledig gratis, of u nu 1, 10, 100 of 1.000 vacatures wilt plaatsen.

Ook kunt u met 1 account meerdere bedrijfsprofielen aanmaken. Bijvoorbeeld voor de verschillende juridische entiteiten, voor de verschillende locaties of regio’s. En ieder bedrijfsprofiel mag naast bedrijfsomschrijving ook de link naar uw website bevatten, alle links naar de sociale mediaprofielen van uw bedrijf en uiteraard uw logo. Ook deze promotie van uw bedrijf is gratis.

Met 5 minuten is het al mogelijk uw eerste vacature online te zetten.

Hoe gaat dat in z’n werk.

Heel simpel, ga naar menukeuze “Bedrijf toevoegen” en voeg uw bedrijf toe. Er wordt automatisch een account aangemaakt op het mailadres wat u daar opgeeft.

Vervolgens kunt u uw eerste vacature plaatsen, hierbij dient u ook de eerste keer een werkgeverspakket (Werkgeverspakket Onbeperkt Vacatures Plaatsen) te selecteren en te bestellen waarmee u gratis en onbeperkt vacatures kunt plaatsen.

Uw enige investering : een beetje van uw tijd.

Heeft uw organisatie een XML-feed (of RSS-feed) van uw vacatures ? Dan kunnen zij deze in de meeste gevallen gewoon gratis inlezen.

Statistieken

  • Facebook : > 16.000 volgers (35.000 – 80.000 weergaves per 4 weken)
  • Twitter : > 1.400 volgers  (35.000 – 45.000 weergaves per 4 weken)
  • Gerelateerde website : (> 15.000 unieke bezoekers per maand > 45.000 weergaves)

En : ook zichtbaar op Werkeninkinderopvang.nl !

Deel dit artikel