Professionele kinderopvang in Nes aan de Amstel

De Zwaluw: een ontdekking in de buurt.
Sinds januari 2014 is er in Nes aan de Amstel professionele kinderopvang (0-13 jaar)! Er is nu een KSH KDV De Zwaluw (kdv 0-4 jaar) en KSH Kidsclub De Zwaluw (bso 4-13 jaar) van Kinder Service Hotels (KSH) gevestigd in Basisschool De Zwaluw !

Kinder Service Hotels

KSH is een dynamische en ervaren onderneming. De eerste twee vestigingen werden eind 2002 geopend en inmiddels is KSH doorgegroeid naar 20-tal vestigingen. (Amersfoort, Amsterdam, Dieren en Rotterdam).

KSH biedt meer dan alleen “standaard kinderopvang” en heeft haar kinderopvangconcept daarom gebaseerd op de volgende pijlers:

  • het leveren van kwalitatief goede en flexibele dienstverlening
  • het aanbieden van extra faciliteiten en diensten
  • het borgen van de veiligheid van de kinderen en het personeel
  • het hanteren van uitvoerbare pedagogische uitgangspunten
  • het verzorgen van goede informatievoorziening met en naar ouders/verzorgers

Vestigingen van KSH hebben, buiten de reguliere feestdagen, geen sluitingsdagen en kennen ruime openingstijden (Nes aan de Amstel : 07.30 – 18.30 uur).

Basisschool De Zwaluw

Basisschool De Zwaluw is een kleinschalige basisschool in Nes aan de Amstel, waar kinderen het goed naar hun zin hebben. Het geheim? De combinatie van professioneel onderwijs, aandacht voor het individuele kind en de prettige sociale omgeving. Ouders uit Uithoorn, Amstelveen en Ouderkerk die eenmaal onze school ontdekken, kiezen graag voor de prettige sfeer die onmiskenbaar bij een kleine school hoort. Iedereen wordt geaccepteerd, iedereen kent elkaar.

Basisschool De Zwaluw en Kinder Service Hotels: Onderwijs en opvang onder een dak!

Nieuwsgierig geworden?
Woensdag 19 maart 2014 presenteren De Zwaluw en KSH zichzelf tijdens een feestelijke informatiemiddag waarbij iedereen is uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de school.

Voor de kinderen zijn er allerlei activiteiten, zoals koken in het kinderkookcafé, schilderen in het kinderatelier en een springkussen, terwijl ouders zich kunnen laten informeren over het onderwijs en de kinderopvang op De Zwaluw.
Loop gewoon even binnen! U bent van harte welkom tussen 14.30 en 16:30 uur op de Pastoor van Zantenlaan 10 in Nes aan de Amstel.

Meer informatie :

Kinder Service Hotels : www.kinderservicehotels.nl   – www.facebook.com/KinderServiceHotels

Basisschool de Zwaluw : www.dezwaluw.nl – www.facebook.com/basisschooldezwaluw

Bron : persbericht

 

Deel dit artikel