Opening nieuwe kinderopvanglocatie in Amstelveen

  • door

Kinder Service Hotels start op 3 februari 2014 officieel met de nieuwe locaties KSH KDV De Zwaluw (kinderdagverblijf 0-4 jaar) en KSH Kidsclub De Zwaluw (buitenschoolse opvang 4-13 jaar) in OBS De Zwaluw in Nes aan de Amstel (Gemeente Amstelveen).

Vestigingen van KSH (Amersfoort, Amsterdam, Amstelveen, Dieren, Rotterdam) zijn standaard 5 dagen per week geopend en zijn alleen gesloten op de officiële feestdagen. Daarbij kennen de vestigingen in Nes aan de Amstel ruime openingstijden (07.30-18.30 uur). Op de locaties kan gekozen worden uit diverse opvangvormen, zoals hele en halve dagopvang (0-4 jaar), peuterspelen (2-4 jaar) , buitenschoolse (voor- en naschools) opvang (4-13 jaar) en vakantieopvang. Daarbij zijn de diverse opvangvormen ook flexibel af te nemen.

De kinderopvanglocatie gaat ook nauw samenwerken met OBS De Zwaluw met de vorming van een kindercentrum. OBS De Zwaluw is gelegen aan de rand van het dorp Nes aan de Amstel (Amstelveen), met uitzicht over de weilanden, veel speelruimte en groen.

De Zwaluw is echt een school “in het groen”. De omgeving nodigt als vanzelfsprekend uit tot ontdekken. In de lente wordt er kikkerdril uit de sloot gehaald zodat de kinderen de ontwikkeling van dril tot kikker kunnen bestuderen. Op zomerse dagen zoeken de leerlingen kleine beestjes om te bestuderen en worden de gymlessen op mooie dagen buiten op het veld gegeven

De locatie ligt ook ideaal op de woon-/werkroute voor mensen die werken in de nabijheid van Amstelveen of Ouderkerk aan de Amstel en bijvoorbeeld in Uithoorn, Amstelhoek, Waverveen of Mijdrecht wonen (of vice versa).

Voor meer informatie:

Deel dit artikel