Leerkracht Onderbouw (groep 1/2) (De Heliotroop) – Almeerse Scholen Groep (PO) – Almere

Vakgebied: Leerkracht (primair)
Startdatum: Per direct
FTE: 0.4-0.6
Type onderwijs:

Functie omschrijving:
De Almeerse Scholengroep is voor De Heliotroop op zoek naar een


Groepsleerkracht groep 1/2

wtf 0,4- 0,6Wij zoeken een topper van een juf of een meester voor onze enthousiaste en gezellige groep 1/2.In verband met een uitbreiding in onze onderbouw, zijn wij op zoek naar een leerkracht voor vier dagen per week.De Heliotroop is een buurtschool, een kanjerschool in de Kruidenwijk. Een school die samenwerkt met ouders. Wij zijn een school met extra aandacht voor Kunst en Cultuur. Op de Heliotroop voel jij je welkom.


Functie Eisen

Wij zoeken een collega die:

  • een PABO diploma heeft
  • relativeringsvermogen en humor heeft
  • flexibel inzetbaar is
  • ervaring heeft met handelingsgericht werken en met het directe instructiemodel
  • kennis heeft van de Jos Schraven methodiek of de bereidheid om zich hierin te verdiepen
  • bekend is met de kanjertraining en bereid is de nodige trainingen te volgen
  • het fijn vindt om in een klein team samen aan goed onderwijs te werken en onderling van ideen te wisselen.


Wat wij bieden

Wij bieden:

  • een prettige werkplek waarin nauw wordt samengewerkt met ervaren leerkrachten. Wij maken gebruik van elkaars kwaliteiten. Wij doen het samen! Eigen initatief en eigen verantwoordelijkheid wordt gewaardeerd.
  • inschaling volgens CAO PO L10.


Omschrijving organisatie:

De Almeerse Scholen Groep (ASG) geeft aan ieder kind het best mogelijke onderwijs. Wij doen dat op 40 basisscholen, 2 scholen voor speciaal basisonderwijs en acht middelbare scholen. Onze scholen werken nauw samen en zorgen ervoor dat leerlingen naadloos kunnen overstappen van primair onderwijs naar voortgezet onderwijs.

Vakgebied: Leerkracht (primair)Startdatum: Per directFTE: 0.4-0.6Type onderwijs: Functie omschrijving: De Almeerse Scholengroep is voor De Heliotroop op zoek naar een Groepsleerkracht groep 1/2 wtf 0,4- 0,6Wij zoeken een topper van een juf of een meester voor onze enthousiaste en gezellige groep 1/2.In verband met een uitbreiding in onze onderbouw, zijn wij op zoek naar een … Leerkracht Onderbouw (groep 1/2) (De Heliotroop) – Almeerse Scholen Groep (PO) – Almere Lees verder » Vacature Kinderopvang Read More

Deel dit artikel