KindVak 2013 uitgesteld naar november 2014

  • door

Organisator ConExpo en opdrachtgever Libéma/Brabanthallen hebben in goed overleg besloten om de 19e editie van de vakbeurs KindVak dit jaar niet door te zetten. De organisatie betreurt het zeer dat hét evenement voor de kinderopvangsector niet in 2013 zal plaatsvinden. KindVak zal worden uitgesteld naar 2014.

Overleven in plaats van investeren
Economische omstandigheden en politieke ontwikkelingen trekken een spoor van vernieling door de branche, waar ‘overleven’ voor velen een dagelijkse zorg is. Investeren is op dit moment vrijwel nergens aan de orde. Een goede en complete vakbeurs organiseren voor een sector die zo onder druk staat blijkt dit jaar geen haalbare kaart. Om deze reden is besloten om de komende editie van KindVak uit te stellen naar 2014.

Even en oneven
KindVak zal voortaan in de ‘even jaren’ worden georganiseerd. In 2014 zijn hiervoor als voorlopige data 30 oktober en 1 en 2 november gereserveerd. In de ‘oneven jaren’ wordt uitgegaan van een kennisevent met aandacht voor actuele thema’s.

Toekomst
De organisatie heeft vertrouwen in de toekomst. KindVak is hét evenement voor de kinderopvangsector en heeft in de loop der jaren een blijvende interesse van bezoekers en exposanten opgebouwd. Het uitstel betekent o.a. een ‘adempauze’ voor organisaties die nog niet zijn ingeschreven. Economische en politieke veranderingen zullen de komende periode de behoefte aan een goede kinderopvang in Nederland weer vergroten en nieuwe mogelijkheden bieden voor de sector. Ontwikkelingen in de branche en nieuws over KindVak kunt u volgen via de vakpers en via www.kindvak.nl.

Bron :

Deel dit artikel