KindStart Huisbeurs Kinderopvang

  • door

KindStart organiseert 9 november weer een nieuwe huisbeurs voor de kinderopvang, nu in Amsterdam locatie Borchland (vlakbij de Arena).

Waarom KindStart? Dit jaar zal er geen KindVak zijn. De belangrijkste reden hiervoor is, dat het gewoon te duur wordt voor iedereen. In deze tijd is het een beetje zot om met z’n allen een paar honderdduizend euro te stoppen in een beursvloer. De KindStart beurs organiseren we zelf, low budget voor ons en dus ook low budget voor de bezoekers en de klanten. En op die manier kunt u gratis parkeren, krijgt u gezellig iets te drinken en een hapje aangeboden en kunt u ook nog gratis deelnemen aan een van de vier workshops! Dat is KindStart!!

Waarom Huisbeurs? We noemen het “huisbeurzen” omdat we als “leveranciers onder 1 dak” er het hele land mee door willen, dus ook vlak bij u thuis. We kunnen circa 1 of 2 beurzen per jaar organiseren en zijn steeds op zoek naar een mooie en voordelige locatie van noord tot zuid en oost en west. Heeft u een goed idee, we zijn een en al oor.

We hebben in Amsterdam een prachtige locatie, waar ook nog eens voldoende ruimte is om naast de vaste KindStart deelnemers een flink aantal gast-exposanten uit te nodigen. U komt dus naar een volwaardige, complete beurs, met een gevarieerd en vooral hoog kwalitatief aanbod en gratis workshops. En misschien wel het aller belangrijkste: met echte aandacht voor de mens (voor u dus).

En uw bezoek is mogelijk ook nog eens een prijs waard! Tijdens uw bezoek maakt u kans op een KindStart prijzenpakket ter waarde van € 1.000,-

Op onze website, www.kindstart.nl houden we u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en u kunt er zich inschrijven als bezoeker voor de beurs.  Hartelijk welkom namens het KindStart team.

Deel dit artikel