‎Kinderopvang duurder in 2016 ? Nee hoor !

‎Kinderopvang duurder in 2016 ? Nee hoor, niet bij ‪‎Kinder Service Hotels ( KSH ).

In de media ( RTL Nieuws , BOinK ) wordt gemeld dat de kinderopvang in 2016, ondanks de maatregelen van het kabinet, duurder zou kunnen zijn omdat de ‪‎uurtarieven van veel ‪‎kinderopvangorganisaties al boven het maximum van de ‪‎kinderopvangtoeslag liggen en velen deze per 1 januari 2016 ook fors hebben verhoogd. 

Bij KSH is dat, net als voorgaande jaren, niet het geval. Ook voor 2016 zijn uurtarieven van de meeste opvangsoorten gelijk aan het maximum uurtarief voor de kinderopvangtoeslag.

KSH heeft meer dan 20 vestigingen in Amsterdam, Amersfoort, Dieren , Amstelveen en Rotterdam. De locaties KSH kennen buiten de officiële feestdagen  geen sluitingsdagen. Zo zijn de locaties ook gewoon tussen Kerst en Nieuwjaar open om uw kind(eren) op te vangen. De  locaties zijn standaard (buiten 1 locatie) van 07:00 tot 19:00 uur geopend. Ook zijn er al vestigingen die al om 06:30 uur open gaan.

Bent u benieuwd naar het verschil van eigen bijdrage tussen 2015 en 2016? Via deze link treft u een aantal voorbeeld berekeningen  aan.

Wilt u een persoonlijke berekening of een vergelijking ? Medewerkers op het hoofdkantoor van KSH verzorgen deze graag voor u. T 0314-680498 – E info@kinderservicehotels.nl

Meer informatie over KSH is te vinden op deze website en Facebookpagina .

Bron : Kinder Service Hotels

 

Deel dit artikel