Kinderdagverblijf officieel open in Rotterdam

Het is feest op kinderdagverblijf De Stelberg! KSH Kinderdagverblijf De Stelberg wordt  op woensdag 29 oktober 2014 officieel geopend. Dit gaat gevierd worden met :

Activiteiten:

  • Officiële opening door de Ron Davids voorzitter van de gebiedscommissie Prins Alexander om 16.15 uur.
  • Oplaten van ballonnen door de kinderen van KSH Kidsclub, KSH peuterspeelzaal en KSH KDV De Stelberg.
  • Judoclinic om 16.30 uur en om 17.30 uur.
  • Knutselen in het Sport & Experience lokaal.
  • Schminken.
  • Activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.
  • Hapje en een drankje.

Op deze middag is het ook mogelijk om u te laten informeren 0ver  De basisschool De Stelberg en kinderopvang Kinder Service Hotels De Stelberg.

KSH KDV De Stelberg is gevestigd aan de Jacques Dutilhweg 401-403 te Rotterdam. Info over plaatsing T 0314-680498.

Over Kinder Service Hotels:

KSH is een jonge, dynamische onderneming die opgericht is in 2001. De eerste 2 vestigingen werden eind 2002 geopend en inmiddels is KSH doorgegroeid naar een twintigtal vestigingen.

KSH biedt zowel kinderdagopvang als buitenschoolse opvang. In de kinderdagopvang locaties bieden zij opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, waarbij u, naast de reguliere halve en hele dagopvang, ook kunt kiezen voor flexibele dagopvang. De buitenschoolse opvang is ondergebracht in KSH Kidsclub locaties. Hier wordt opvang geboden aan schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Naast de voorschoolse en naschoolse opvang bieden zij vakantie opvang en flexibele opvang. Op sommige KSH Kidsclub locaties verzorgen zij tevens de tussen schoolse opvang (het overblijven). Daarnaast hebben zij bij enkele van onze Kidsclub locaties een peuterspeelzaal geopend.

KSH staat voor kwaliteit. De medewerkers zijn deskundig en uitstekend opgeleid en onze openingstijden zijn ruim, namelijk van 07:00 tot 19:00 uur  Zij onderscheiden zich door ons gevarieerde aanbod van activiteiten en onze dienstverlening, waaronder een warme maaltijdvoorziening, kinderkapper en een servicegericht kinderopvangaanbod.

Bron : Kinder Service Hotels

Deel dit artikel