Jouw ideale baan in de kinderopvang

Ben jij op zoek naar die leuke baan als pedagogisch medewerker, nanny, gastouder, leerkracht, pedagogisch coach of één van de vele andere beroepen? In de branches kinderopvang, welzijn (Sociaal Werk), jeugdzorg of primair onderwijs?

De vacaturebank voor de kinderopvang helpt je met zoeken.

Wil je het niet missen als er een mooie vacature geplaatst wordt op de vacaturebank voor de kinderopvang  ? Maak dan een vacature-alarm aan op deze website en ontvang dagelijks (of wekelijks) de nieuwste vacatures in je mail. Geef je eigen wensen en (maximale afstand tot deze) plaatsen op.

Plaats ook je CV online en laat je vinden door de werkgevers die vacatures plaatsen op VacatureKinderopvang.nl. Of solliciteer met deze CV snel bij de werkgevers op onze website.

Op VacatureKinderopvang.nl staan > 800 vacatures voor de branches kinderopvang, welzijn, jeugdzorg en primair onderwijs.

Het aanmaken van een vacature-alarm is net als het plaatsen van een Curriculum Vitae volledig gratis. Voor het laatste dien je wel een gratis werknemerspakket toe te voegen aan je account.

Bekijk hier ook de FAQ.

Wil je de vacatures per provincie bekijken ? Dat kan hier.

Wil je de vacatures zoeken binnen bepaalde afstand van je woonplaats ? Dat kan hier.

Bron : VacatureKinderopvang.nl

Deel dit artikel