Hoeveel kinderopvangtoeslag krijg je in 2021

Maakt jouw kind gebruik van kinderopvang op een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang ? En ben je wel benieuwd naar de netto eigen bijdrage kinderopvang in 2021 en wat de indicatie is van de hoogte kinderopvangtoeslag?

Voor velen is het toch wel lastig om goed uit te rekenen, je moet rekening houden met arbeidsuren, het maximum uurtarief en veel meer. Kinderopvang-Wijzer.nl helpt je graag wegwijs te worden in kinderopvangland. Zij stellen daarom een gratis model beschikbaar om snel een indicatie te maken.

Het model is ook te gebruiken als je snel een vergelijk wilt maken in de netto kosten tussen verschillende aanbieders. Denk hierbij wel aan de verschillende mogelijkheden bij de verschillende pakketten, bijna iedere aanbieder hanteert eigen regels m.b.t. openingstijden en wat in- of exclusief is meegenomen in de tarieven.

Over Kinderopvang-Wijzer.nl

Kinderopvang-Wijzer is er om (toekomstige) ouders en verzorgers wegwijs te maken in de kinderopvang. Je treft hier alle kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang locaties aan, informatie over de organisaties. Je kan zoeken op de locaties in een postcodegebied, een plaats of op kinderopvangorganisatie. Of welke nieuwe locaties recent zijn gestart.

Bron : Kinderopvang-Wijzer

Deel dit artikel