Groepsleerkracht (De Columbusschool) – Almeerse Scholen Groep (PO) – Almere

Vakgebied: Leerkracht (primair)
Startdatum: Per direct
FTE: 1.8
Type onderwijs:

Functie omschrijving:
De Almeerse Scholen Groep is voor De Columbusschool op zoek naar


Groepsleerkrachten in groep 1-2

wtf in overlegDe Columbusschool is per 1 augustus 2020 op zoek naar ambitieuze, gemotiveerde en flexibele groepsleerkrachten voor de jonste groepen!In ons dynamische team is ruimte voor nieuwe leerkrachten die van een uitdaging houden en die cht het verschil willen maken. De leerkracht doet er toe!De Columbusschool is een reguliere, openbare basisschool in Almere Poort.Onze missie: Een bewezen goede basis! Ons doel is de leerlingen een sterke basis bij te brengen. Op de Columbusschool leren de kinderen dus goed rekenen, lezen, taal en schrijven. Tevens zorgen wij voor een goede algemene en sociale ontwikkeling.De school is gevestigd op drie locaties en telt 700 leerlingen. De grootte van de school zegt echter niets over de verbinding en samenwerking binnen ons team, want die kenmerkt zich door korte lijntjes en veel onderling contact.


Kenmerkend voor onze school

De basiswaarden die wij dragen en waar vanuit wij ons handelen inzetten:

 • Vertrouwen
 • Veiligheid
 • Verantwoordelijkheid


Verder kenmerkend voor onze school:

 • Pedagogisch klimaat vanuit de schoolbrede gedragsaanpak: SWPBS.
 • Wij hanteren een leerstofjaarklassensysteem.
 • Didactisch handelen wordt vorm gegeven door het EDI model.
 • Wij zijn een Sportactieve School!
 • Wij zijn een Gezonde School!
 • Wij sturen op meer- en hoogbegaafdheid en dagen uit in ons onderwijs.

Collegas worden uitgedaagd in hun expertise om deel te nemen in leerteams. Dat gaat van Rekenen, Taal, Meer-en hoogbegaafdheid naar een leerteam voor de Professionele leercultuur. Spreekt leren van en met elkaar je aan en wil je graag dat jouw expertise ingezet wordt? Dat zit je goed bij de Columbusschool!Alles is gericht op de ontwikkeling van kwaliteit van ons onderwijs, en op jouw persoonlijke ontwikkeling!


Functie Eisen

Wie zoeken wij?Wij zoeken collegas die:

 • plezier hebben in hun werk en dit uitdragen
 • stralen bij het zien van een klas vol kinderen
 • ambitieus zijn
 • goed kunnen samenwerken
 • humor hebben en kunnen relativeren.

Spreekt deze vacature je aan en denk je dat je bijdrage kan leveren aan onze prachtige school? Dan komen wij heel graag in contact met je.Wij gaan er vanuit dat je een bevoegde leerkracht bent of in opleiding daarvoor.


Wat wij bieden

ArbeidsvoorwaardenDeze zijn gebaseerd op de meest actuele CAO-PO.

Omschrijving organisatie:
De Almeerse Scholen Groep (ASG) geeft aan ieder kind het best mogelijke onderwijs. Wij doen dat op 40 basisscholen, 2 scholen voor speciaal basisonderwijs en acht middelbare scholen. Onze scholen werken nauw samen en zorgen ervoor dat leerlingen naadloos kunnen overstappen van primair onderwijs naar voortgezet onderwijs.

Vakgebied: Leerkracht (primair)Startdatum: Per directFTE: 1.8Type onderwijs: Functie omschrijving: De Almeerse Scholen Groep is voor De Columbusschool op zoek naar Groepsleerkrachten in groep 1-2 wtf in overlegDe Columbusschool is per 1 augustus 2020 op zoek naar ambitieuze, gemotiveerde en flexibele groepsleerkrachten voor de jonste groepen!In ons dynamische team is ruimte voor nieuwe leerkrachten die van … Groepsleerkracht (De Columbusschool) – Almeerse Scholen Groep (PO) – Almere Lees verder » Vacature Kinderopvang Read More

Deel dit artikel