Docent Dienstverlening en Producten – Almeerse Scholengroep – Almere

Vakgebied: Dienstverlening en producten
Startdatum: Per direct
FTE: 0.8
Type onderwijs:

Functie omschrijving:
De Almeerse Scholen Groep is voor OSG Echnaton voor de BK OB per 1 augustus op zoek naar


Docent D&P 0,8 fte

Wij zoeken een collega die affiniteit heeft met de uitgangspunten van onze school en die zich in de onderwijskundige visie laat leiden door het belang van de leerlingen. Het betreft een tijdelijke vacature ter vervanging van ziekte.


Functie Eisen

Wij vragen:

  • een bevoegdheid voor D&P, Zorg & Welzijn of huishoudkunde/gezondheidskunde,
  • betrokkenheid bij de doelgroep,
  • het kunnen bijdragen in het team aan beter onderwijs voor al onze leerlingen,
  • flexibiliteit en klantgerichtheid.


Wat wij bieden

Wij bieden:

  • een uitdagende betrekking in een prettige en veilige werkomgeving,
  • extra begeleiding voor beginnende docenten,
  • een professionele organisatie met ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden,
  • inschaling LB conform CAO VO.


Omschrijving organisatie:

Met 39 basisscholen, 2 scholen voor speciaal basisonderwijs en 8 middelbare scholen in het Almeerse onderwijs zijn we de grootste werkgever van Flevoland. Bij ASG werken meer dan 2150 mensen. Ons scholenpalet is veelkleurig en divers. Iedereen is bij ons welkom. Wij bieden breed toegankelijk onderwijs in de directe omgeving van onze leerlingen. Er is voor ouders, leerlingen, docenten en leerkrachten veel keuze, waarmee recht wordt gedaan aan verschillende leerstijlen en interesses. Benieuwd of er een passende baan voor jou is? Wil jij ons onderwijs blijven vernieuwen en verbeteren om leerlingen goed voor te bereiden op hun toekomst?

Vakgebied: Dienstverlening en productenStartdatum: Per directFTE: 0.8Type onderwijs: Functie omschrijving: De Almeerse Scholen Groep is voor OSG Echnaton voor de BK OB per 1 augustus op zoek naar Docent D&P 0,8 fte Wij zoeken een collega die affiniteit heeft met de uitgangspunten van onze school en die zich in de onderwijskundige visie laat leiden door … Docent Dienstverlening en Producten – Almeerse Scholengroep – Almere Lees verder »Vacature Kinderopvang

Deel dit artikel