Aantal vacatures stijgt verder

  • door

Het aantal vacatures blijft stijgen in Nederland. Afgelopen week werd bekend dat deze een recordhoogte bereikt hebben. Door de groeiende economie maar ook door wijzigingen in de kwaliteitseisen en wetgeving neemt de vraag naar gekwalificeerd personeel in de kinderopvang sterk toe.

Door de verandering in de BKR als gevolg van de invoering Wet IKK zijn er meer pedagogisch medewerkers nodig voor kinderdagverblijven (circa 2.500 FTE). Tevens moet er bijvoorbeeld een medewerker op HBO niveau aanwezig zijn om collega’s pedagogisch te coachen. Belangrijk dus om uw bedrijf en uw vacatures onder een gericht publiek te brengen.

De vacaturebank voor de kinderopvang bestaat sinds 2009 en richt zich volledig op werken in de kinderopvang / opvangen van kinderen (kinderopvang, welzijn, jeugdzorg). 

Kosten van uw vacature

Of u nu 1, 10 of 100 vacatures wenst te plaatsen, het plaatsen van vacatures is sinds 2009 gewoon volledig gratis. Geen enkele beperking hierin.

Bedrijfsprofielen

Veel organisaties bestaan tegenwoordig uit verschillende entiteiten/vennootschappen en/of locaties. Via uw account bij VacatureKinderopvang.nl is het mogelijk tot 10 bedrijfs/locatieprofielen gratis aan te maken en te beheren. Ieder profiel met eigen logo, omschrijving, contactgegevens en url en de bij deze entiteit openstaande vacature(s).

Social Media

In de laatste jaren is VacatureKinderopvang.nl stevig verankerd op de Social Media, bij uitstek het medium om een gericht bereik te krijgen. Zo heeft de Facebookpagina van VacatureKinderopvang.nl meer dan 16.000 likes en heeft hiermee het hoogste aantal likes / volgers binnen de kinderopvangbranche. Ook worden de vacatures via Twitter en Werkeninkinderopvang.nl onder de aandacht gebracht van vele werkzoekenden.

Uitgelicht

Uw vacature of bedrijf uitlichten als Top of als Super. Dat hoeft u niet te bestellen! U heeft de mogelijkheid om uw vacature of bedrijf meerdere keren uit te lichten. Gewoon gratis in ons werkgeverspakket

Solliciteren

De manier waarop kandidaten solliciteren bij uw organisatie bepaalt u. Via een mailadres, een sollicitatieformulier op uw eigen website of via de mogelijkheden op onze website. Uiteraard hoeft u hier ook niet voor te betalen. 

Aanbod

Het aantal aangeboden vacatures is gemiddeld tussen de 140 en 200. Op zoek naar vacatures van bijvoorbeeld Smallsteps, Kinder Service Hotels, TopNanny,  COKD, KOKO Kinderopvang, Kinderopvang BijDeHand, Norlandia,  Villa Bloom of één van de vele andere organisaties, u treft ze op VacatureKinderopvang.nl,

Recapitulatie :

  • Gratis onbeperkt aantal vacatures plaatsen;
  • Maximaal 10 bedrijfsprofielen beheren per account
  • Keuze uit bijna 6.000 plaatsen (incl dorpen/gehuchten/vlekken) in Nederland (en Nederlandse Antillen);
  • Directe link naar uw eigen sollicitatieformulier mogelijk bij plaatsing van uw vacature;
  • Aandacht voor uw vacature op Social Media en Werkeninkinderopvang.nl ;

Nieuwsgierig ? Registreer uw account en begin vandaag nog met plaatsen van uw vacatures !

Voor werkgevers :

  1. Registreer uw account
  2. Selecteer uw rol als werkgever, u ontvangt het werkgeverspakket
  3. Voeg minimaal 1 bedrijf toe (Werkgevers Dashboard – keuze Mijn Bedrijven)
  4. Plaats uw eerste vacature !

Bron : VacatureKinderopvang

Deel dit artikel