Meteen naar de inhoud

Personeelstekort kinderopvang – wat nu ?

personeelstekort

Er is al geruime tijd een personeelstekort in de kinderopvang, ongeveer 2 keer zo groot als het tekort in het basisonderwijs. Die kunnen we helaas niet zo makkelijk voor u oplossen. Wel kunnen we zorgen dat uw vacature getoond wordt aan de juiste doelgroep.

Belangrijk dus om uw vacature goed zichtbaar te krijgen onder uw doelgroep. VacatureKinderopvang.nl is al sinds 2009 actief in de kinderopvangbranche en daarmee de oudste en het origineel in de branche. Zo worden de vacatures ook getoond aan de bijna 17.000 volgers op de Facebookpagina, op Twitter, Linkedin en op diverse websites.

Enkele kenmerken van de vacaturebank:

ORIGINEEL

De vacaturebank is sinds 2009 actief in de branche kinderopvang. Gewoon simpel het origineel.

GRATIS

Met gratis bedoelen we ook gratis. Geen addertjes onder het gras, NIET  eerste vacature gratis en tweede betalen. Nee, gewoon alle functionaliteiten zijn gratis.

BRANCHES

Er zijn meerdere branches actief met het opvangen van kinderen. Of het nu de kinderopvang, primair onderwijs, jeugdzorg of welzijn is, alle vacatures zijn welkom.

FUNCTIES

Of het nu om een vacature pedagogisch medewerker, pedagogisch coach, groepshulp, locatiemanager, leerkracht, gastouder of administratief medewerker gaat. U treft ze hier aan.

BEDRIJFSPROFIEL

Vul uw bedrijfsprofiel met een omschrijving van uw organisatie. Plaats een link naar uw website, bedrijfsfilm en sociale mediaprofielen. Of maak meerdere bedrijfsprofielen aan.

BEREIK

Niet alleen wordt de vacature op onze website geplaatst, ook op onze sociale mediaprofielen : Facebook (+/- 17.000 !!) , Twitter, Linkedin en Instagram. En de vacatures komen op andere websites terecht. Snel een groot bereik.

UITGELICHT

De vacatures die geplaatst worden door de werkgevers worden altijd uitgelicht.

XML FEED

Beschikt u al over een XML-feed ? Mooi, dan kunnen wij (in de meeste gevallen) uw vacatures automatisch inlezen. Scheelt weer een handeling.

BEHEER

U beheert uw eigen vacatures via het Dashboard vacatures. Plaatsen, dupliceren, verwijderen, u regelt het allemaal zelf, wanneer u het wilt.

ONBEPERKT

Onbeperkt vacatures plaatsen. Meerdere bedrijfsprofielen aanmaken, voor verschillende locaties, regio’s of juridische entiteiten, het mag onbeperkt. En gewoon gratis.

Begin nu gelijk met het plaatsen van uw vacatures ! Plaats eerst een bedrijfsprofiel, daarna kunt u uw vacatures plaatsen.

Bron : VacatureKinderopvang.nl

Deel dit artikel