Week van de Opvoeding : Samen Smullen ontbijt!

  • door

1 t/m 7 oktober is het de Week van de Opvoeding. Deze week draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, mede- opvoeders en kinderen. Deze week geeft op een positieve manier aandacht aan opvoeden en opgroeien. Naar elkaar luisteren, elkaar begrijpen, je gehoord voelen en je gezien voelen: dat is belangrijk.

Ook bij KSH Kidsclub Ommoord van Kinder Service Hotels willen wij aandacht besteden aan deze week. Dinsdag 2 oktober heeft er een heerlijk gezamenlijk ontbijt plaatsgevonden met kinderen en hun ouders. Onder genot van een uitgebreide broodmaaltijd hebben de gezinnen met elkaar nagedacht over allerlei leuke, originele en betaalbare uitjes voor het gezin. Zo hebben de gasten van dit ontbijt een grote lijst samen gesteld met allerlei leuke activiteiten voor het gezin. Het was een geslaagd en gezellig ontbijt. Ouders en kinderen nogmaals bedankt!

KSH Kidsclub Ommoord is gevestigd in de wijk Rotterdam Ommoord op de Albert Plesmanschool en biedt buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 tot 13 jaar.

Vestigingen van Kinder Service Hotels zijn standaard van 07.00 tot 19.00 uur geopend en hebben buiten de feestdagen geen extra sluitingsdagen. Vestigingen van KSH staan hoog aangeschreven wegens haar uitgebreide activiteitenaanbod voor kinderen van 4-13 jaar.

Door een voordelig prijs/uren beleid bespaart u al gauw enkele tientjes tot bijna € 200 netto per maand op uw kinderopvangkosten ten opzichte van uw huidige aanbieder van kinderopvang. Kijkt u maar eens bij dit prijsvergelijk met nabij gelegen aanbieders.

Ook benieuwd naar wat u netto kwijt bent ? De klantadviseurs van KSH rekenen het graag voor u uit.!

Deel dit artikel