Vervallen vacature

Oeps, de door u gezochte vacature staat niet meer online. het kan zijn dat deze reeds is ingevuld of de publicatietermijn vervallen is.

Hieronder treft u nog vele andere vacatures aan :

 • Pedagogisch medewerker 36 uur Curaçao
  Ben jij op zoek naar baan als pedagogisch medewerker op Curaçao ? Bij een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang ? Wil je het niet missen als deze vacature geplaatst wordt op de vacaturebank voor de kinderopvang ? Maak dan een vacature-alarm aan op onze website en ontvang dagelijks (of wekelijks) de nieuwste vacatures in je mail. Geef je eigen wensen en (maximale afstand tot deze) plaatsen op.  Plaats ook je CV online en laat je vinden door de werkgevers die vacatures plaatsen op VacatureKinderopvang.nl. Of solliciteer met deze CV snel bij de werkgevers op onze website. Op VacatureKinderopvang.nl staan > 700… Read more »
 • Flexibel pedagogisch medewerker BSO plusopvang
  true
  Wanneer is het een geslaagde dag? Als het anders loopt dan verwacht. En de kinderen met een grote glimlach het pand verlaten! InformatieVoor Kindcentrum Het Ritme in Hillegersberg zoeken wij een Flexibel pedagogisch medewerker BSO plusopvang10 tot 16 uur per week, verspreid over 2 tot 4 middagen Flexibiliteit is voor de doelgroep waarmee jij werkt niet vanzelfsprekend. Maar hopelijk voor jou wel! Want als vast gezicht van de locatie kunnen wij jouw hulp goed gebruiken op meerdere groepen. Dit is wat je gaat doenJe begeleidt kinderen die door hun problematiek een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Niet alleen… Read more »
 • Pedagogisch medewerker plusopvang
  true
  Wat mijn werk zo bijzonder maakt? Ik werk met de mooiste karakters ter wereld. InformatieVoor Kindcentrum Het Ritme in Hillegersberg zijn wij op zoek naar een Pedagogisch medewerker plusopvang15 tot 18 uur per week, op maandag, dinsdag en donderdag Kinderdagverblijf en BSO Het Ritme biedt niet alleen reguliere opvang, maar ook plusopvang. Nieuwsgierig? Lees dan verder! Dit is wat je gaat doenWerken in de plusopvang vraagt om een collega met extra voelsprieten. Je begeleidt kinderen die door hun problematiek wat extra zorg en aandacht nodig hebben. Je draagt bij aan het begeleidingsplan, zodanig dat het individuele kind gestructureerd begeleid kan… Read more »
 • Pedagogische medewerkster
  Als Pedagogisch Medewerker draag je bij aan de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen bij Bikkels. Dit kan zowel op het KDV als BSO of een combinatie hiervan zijn. Je begeleidt kinderen zowel in groepsverband als in individueel opzicht. Je zorgt dat kinderen zich veilig en thuis voelen. Functie Eisen: Voor deze functie ben je in het bezit van minimaal SPW3 of een soort gelijke opleiding. Je kunt goed in teamverband werken en bent flexibel inzetbaar. Je bent niet bang je handen uit de mouwen te steken. Je werktijden zijn standaard flexibel van maandag t/m zondag. (Tussen 7-19… Read more »
 • Pedagogisch medewerker BSO
  true
  In deze job kun jij al je enthousiasme en creativiteit kwijt! InformatieVoor één van onze locaties in Nootdorp zijn wij per direct op zoek naar een Pedagogisch medewerker BSO12 tot 36 uur per week, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag Dit is wat je doetJij bent gek op sportieve activiteiten en altijd wel te porren voor een beetje uitdaging. Jij schudt in no time een activiteit uit je mouw waar kinderen van alle leeftijden blij van worden. Door jouw avontuurlijke programma’s worden de kinderen uitgedaagd om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Dit is waar je dat doetJij gaat… Read more »
 • Pedagogisch medewerker KDV/BSO
  true
  Jij bent een inspirerende persoonlijkheid die gezelligheid en uitdaging biedt! InformatieVoor Kindcentrum Vroondaal zijn wij per direct op zoek naar een Pedagogisch medewerker KDV/BSO30 uur per week, op maandag tot en met vrijdag Meer over Kindcentrum VroondaalWij werken volgens een vooruitstrevend en gebalanceerd concept voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Met ons vernieuwende onderwijs worden kinderen geïnspireerd en uitgedaagd en weten zij tegelijkertijd waar zij aan toe zijn. Met structuur, rust en regelmaat krijgen de kinderen de mogelijkheid om optimaal te leren lezen, schrijven en rekenen. In ons projectonderwijs leren kinderen op een vernieuwende manier. Dit projectonderwijs… Read more »
 • Pedagogisch medewerker BSO
  true
  Met jouw creativiteit en sportiviteit zorg jij ervoor dat onze kinderen een onvergetelijke dag beleven! InformatieVoor BSO Het Hoppershonk zijn wij per direct op zoek naar een Pedagogisch medewerker BSO/TSO16 uur per week(12 uur BSO, op maandag, dinsdag en donderdag)(4 uur TSO, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) BSO Het Hoppershonk is een uitdagende naschoolse opvang voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Onze BSO is gevestigd in Hockeyclub Ypenburg. Iedere dag vinden er verschillende sportieve activiteiten plaats. Over jouw functie als pedagogisch medewerkerOp de locatie worden kinderen opgevangen die door jou en het team worden opgehaald van… Read more »
 • Pedagogisch medewerkers peuteropvang VVE
  true
  Jij zorgt ervoor dat kinderen belangrijke vaardigheden onder de knie krijgen! Voor onder andere ons nieuwe Kindcentrum Da Vinci zijn wij per direct op zoek naar Pedagogisch medewerkers peuteropvang VVE13 tot 18,5 uur per week, dagen in overleg Is dit jouw plek?Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich bij ons thuis voelen. Het eigen maken van belangrijke vaardigheden hoort daarbij, zoals taalvaardigheden, maar ook sociale, motorische en creatieve vaardigheden. Als pedagogisch medewerker bereid je de kinderen spelenderwijs voor op de basisschool. Op onze locaties wordt gewerkt met een VVE-methode. Functie-eisenJij bent een bevlogen en vooruitstrevende persoonlijkheid. En blijft daarbij verrassen.… Read more »
 • Pedagogisch medewerker BSO/TSO
  true
  Elk kind is uniek en heeft andere interesses, wij stimuleren kinderen hier zelf initiatief in te nemen en sluiten onze activiteiten er op aan. InformatieVoor onze nieuwe locatie BSO Ackerswoude in Pijnacker, zijn wij per direct op zoek naar een Pedagogisch medewerker BSO/TSO22 uur per week, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag(16 uur BSO en 6 uur TSO) Wij zijn super trots op onze nieuwe locatie BSO Ackerswoude. Wij zitten nu nog in een tijdelijk pand maar zullen straks verhuizen naar een spiksplinternieuw Integraal Kind Centrum. We werken volgens het Dalton principe. Elk kind is uniek en heeft andere interesses,… Read more »
 • Flexibel pedagogisch medewerkers
  true
  Ons enthousiaste ‘dreamteam’ staat te springen om jouw komst! InformatieVoor diverse locaties zijn wij per direct op zoek naar Flexibel pedagogisch medewerkersmet vaste uren en meerdere contract opties Daar waar jouw collega’s je nodig hebben spring je in. Dat betekent dat je op verschillende locaties werkt met verschillende collega’s. Je ziet elke keer iets nieuws en doet zo veel ervaring op in je vakgebied! Hoe kan dat gaanHet is donderdagochtend. Vandaag start je op Kinderdagverblijf De Boomhut in de wijk Sterrenburg. Jullie starten de dag en bespreken jullie het activiteitenprogramma. Na het fruitmoment gaan jullie aan de slag binnen het… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason
Deel dit artikel