Vervallen vacature

Oeps, de door u gezochte vacature staat niet meer online. het kan zijn dat deze reeds is ingevuld of de publicatietermijn vervallen is.

Hieronder treft u nog vele andere vacatures aan :

 • Pedagogisch medewerker babygroep 25,5 of 34 uur (2019 04 DD)
  Kinderdagverblijf Dikkie Dik, onderdeel van IJsterk kinderdagverblijven, is gevestigd in een statig monumentaal pand met een prachtige beschutte binnentuin. De ruimtes zijn ruim, licht en sfeervol ingericht en komen uit op de centrale speelhal. In de omgang met de kinderen werken wij op basis van wederzijds vertrouwen en respect waarin wij ieder kind ontwikkelingskansen bieden voor nu en later. De pedagogische medewerkers stimuleren een positief groepsklimaat en dragen zorg voor een leerrijke, huiselijke omgeving waarin kinderen samen opgroeien. Het team Dikkie Dik is stabiel en ervaren. Is vakbekwaam en legt het accent op de interactie met de kinderen. Onze pedagogisch… Read more »
 • Pedagogisch medewerker ambulant 25,5 of 34 uur (2019 04 DK)
  Kinderdagverblijf De Kraai, onderdeel van IJsterk kinderdagverblijven, is gevestigd in een statig en heel ruimt schoolpand. Het heeft ruime en lichte groepsruimtes die direct gelegen zijn aan een grote buitenspeelplaats Wij hechten waarde aan de zelfredzaamheid van de kinderen in hun eigen ontwikkelingsfase. Het team bestaat uit een betrokken en gezellige groep pedagogische medewerkers, een kok en een manager. Wij eten om de week vers gemaakte warme maaltijden als lunch en de andere week biologische broodmaaltijden. Zo zorgen wij voor een gezonde leefstijl. IJsterk zoekt voor dit leuke kinderdagverblijf 2 pedagogische medewerkers (25,5 en 34 uur). Als pedagogisch medewerker weet… Read more »
 • VSO zoekt Pedagogisch medewerker 4 – 6 uur per week M/V
  Maak jij, net als wij,  van elke dag iets bijzonders? Bekijk jij de wereld zoals de kinderen (van 4 tot 12 jaar) deze bekijken? Speel jij liefdevol in op de behoefte van kinderen en hun ouders/verzorgers? Vind jij het van groot belang dat de kinderen vóór schooltijd op een huiselijke sfeervolle VSO/BSO kunnen verblijven waar zij zich zelf kunnen zijn en kunnen ontspannen? Ben jij je bewust van je werkhouding, werk je graag in teamverband en sta je open om je verder te ontwikkelen op persoonlijk en pedagogisch vlak? Dan zijn wij op zoek naar jou! Pedagogisch medewerker –  VSO… Read more »
 • Pedagogisch medewerker BSO 24 uur M/V
  Maak jij, net als wij,  van elke dag iets bijzonders? Bekijk jij de wereld zoals de kinderen (van 4 tot 12 jaar) deze bekijken? Speel jij liefdevol in op de behoefte van kinderen en hun ouders/verzorgers? Vind jij het van groot belang dat de kinderen na schooltijd op een huiselijke sfeervolle BSO kunnen verblijven waar zij zich zelf kunnen zijn en kunnen ontspannen? Zie jij het als een uitdaging om iedere middag leuke activiteiten te ondernemen met de kinderen en ze een bijzonder leuke middag te bezorgen? Ben jij je bewust van je werkhouding, werk je graag in teamverband en… Read more »
 • Combi KDV en BSO Pedagogisch medewerker
  Heb jij…. Creativiteit, flexibiliteit, spontaniteit, loyaliteit, sportiviteit, specialiteit, kwaliteit, identiteit en/of brutaliteit? Dat komt goed uit! Kinder Service Hotels (KSH) zoekt voor haar KDV-locatie KSH KDV Botteloefen BSO-locatie KSH Kidsclub Botteloef te Amsterdam (Banne Buiksloot) Pedagogisch medewerker  ca 16-24 uur combi KDV en BSO mogelijk Waarom KSH? Heel simpel, bij KSH is het in de allereerste plaats gewoon leuk voor kinderen. Kinderen komen er graag. Of ze nu heel klein zijn of al in de hogere groepen van het basisonderwijs zitten. Ze vinden er vriendjes, ze vinden er van alles om mee te spelen en ze vinden er pedagogisch medewerkers waarbij ze met van… Read more »
 • pedagogisch medewerker 14 tot 20 uur pw m/v
  Wij zoeken een pedagogisch medewerker die: – Ervaring heeft in de naschoolse opvang en affiniteit heeft met kinderen in de leeftijd van 8+ – Beschikt over een collegiale en flexibele werkhouding – Stressbestendig is –  Beschikt over goede communicatieve vaardigheden – Gestructureerd kan werken – Digitaal handig is en op administratief gebied kwaliteiten heeft – Kan samen werken in een klein team, maar daarnaast ook zelfstandig is Read more »
 • BSO zoekt enthousiaste medewerkers
  Heb jij…. Creativiteit, flexibiliteit, spontaniteit, loyaliteit, sportiviteit, specialiteit, kwaliteit, identiteit en/of brutaliteit? Dat komt goed uit! Kinder Service Hotels (KSH) zoekt voor haar BSO-locatie KSH Kidsclub Gein in Amsterdam ZO Pedagogisch medewerkers  16-24 uur Waarom KSH?  Heel simpel, bij KSH is het in de allereerste plaats gewoon leuk voor kinderen. Kinderen komen er graag. Of ze nu heel klein zijn of al in de hogere groepen van het basisonderwijs zitten. Ze vinden er vriendjes, ze vinden er van alles om mee te spelen en ze vinden er pedagogisch medewerkers waarbij ze met van alles terecht kunnen. Kortom: een gezellige, vertrouwde plek.… Read more »
 • Algemeen medewerker
  Kinder Service Hotels (KSH) is een kinderopvangorganisatie met 30 vestigingen die met name in de Randstad gevestigd zijn. Onze dienstverlening kenmerkt zich door hoge mate van flexibiliteit, kwaliteit en klantgerichtheid. De bedrijfscultuur is dynamisch, vernieuwend, commercieel en informeel, waarbij het belang van kinderen, ouders en medewerkers voorop staat. Voor onze vestiging KSH KDV Hoeksteen & KSH Kidsclub Hoeksteen te Rotterdam (Pendrecht), zijn we op zoek naar een : Algemeen medewerker   ca 5 – 10 uur per week De algemeen medewerker zorgt ervoor dat medewerkers en kinderen van een hygiënische omgeving gebruik kunnen maken. Als Algemeen medewerker ben je een enthousiaste duizendpoot… Read more »
 • collega gezocht voor 1 vaste dag en invaluren
  Ben je geïnteresseerd in de ontwikkeling van het jonge kind? Struin je graag door de natuur en houd je van het leven? Bied je rust en aandacht en ben jij een ondernemende duizendpoot? Dan pas jij bij ons! Even voorstellen… Wij zijn Femke en Marlieke van Heemhuys ’t Schaepje in Dordrecht en zijn op zoek naar een collega voor 1 dag in de week in combinatie met invaluren. Wij bieden kleinschalige, professionele kinderopvang in twee groepen van vijf kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar. In onze opvang willen wij het dagelijkse gezinsleven zoveel mogelijk benaderen. Daarvoor laten… Read more »
 • Meewerkend vestigingsmanager BSO 24-24 uur
  Heb jij…. Creativiteit, flexibiliteit, spontaniteit, loyaliteit, sportiviteit, specialiteit, kwaliteit, identiteit en/of brutaliteit? Wil je werken in de kinderopvang ? Dat komt goed uit! Kinder Service Hotels (KSH) zoekt voor haar BSO-locatie KSH Kidsclub Zwaluw in Amstelveen Meewerkende Vestigingsmanager / Vestigingsmanager in opleiding /Pedagogisch medewerker BSO  24-28 uur Gezien beperkte OV in omgeving behoort het tot de mogelijkheden dat er een auto beschikbaar gesteld wordt ! Waarom KSH?  Heel simpel, bij KSH is het in de allereerste plaats gewoon leuk voor kinderen. Kinderen komen er graag. Of ze nu heel klein zijn of al in de hogere groepen van het basisonderwijs zitten. Ze… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason
Deel dit artikel