KSH Kidsclub Wereld op Zuid naar Camping Hoek van Holland

  • door

Donderdag 12 juli brachten de kinderen van KSH Kidsclub De Wereld op Zuid een bezoekje aan Camping Hoek van Holland. Aangezien de komende 3 weken in het thema staat van De Camping, is dit bezoekje natuurlijk noodzakelijk. In het KSH busje en een auto reden wij in het inmiddels opgeklaarde weer, richting de camping. Daar aangekomen werden wij hartelijk ontvangen door het personeel van de receptie. Zij vonden het ook een erg leuk idee om onze kinderen
kennis te laten maken met een vakantiedagje op de camping. De kinderen kregen een plattegrond mee en mochten overal rondneuzen. De speeltuin, de supermarkt, de jaar plaatsen, de tenten en caravans én natuurlijk de sanitaire voorzieningen waren erg interessant om te zien. Sommige mensen verbleven hun vakantieweken in een piepkleine tent en de andere hadden een hele grote of zelfs een enorme camper, waar je ook nog in kon staan.

Je vakantie besteden op een camping en dus slapen in een tent, caravan of camper is voor sommige kinderen onbekend. Daarom was het des te leuker om ook deze manier van vakantie vieren eens te laten zien. Kamperen kan heel luxe of met wat minder mogelijk heden, maar voor iedereen geldt dat je lekker in de buitenlucht bent en dat is natuurlijk ook weer erg gezond. Op loopafstand was het strand, waar de kinderen nog naar hartenlust konden rennen, schelpen konden zoeken en met hun voeten het water konden voelen. Na een strandwandeling zijn we tevreden richting de Kidsclub gegaan en hadden de kinderen genoeg verhalen om thuis te vertellen.

KSH Kidsclub de Wereld op Zuid, is een buitenschoolse opvang aan de Schere in de Zuidwijk van Rotterdam, centraal gevestigd in het gebouw ”de Wereld op Zuid” en onderdeel van de Bredeschool Wereld op Zuid.

Vestigingen van Kinder Service Hotels zijn standaard van 07.00 tot 19.00 uur geopend en hebben buiten de feestdagen geen extra sluitingsdagen. Vestigingen van KSH staan hoog aangeschreven wegens haar uitgebreide activiteitenaanbod voor kinderen van 4-13 jaar.

Door een voordelig prijs/uren beleid bespaart u al gauw enkele tientjes tot bijna € 200 netto per maand op uw kinderopvangkosten ten opzichte van uw huidige aanbieder van kinderopvang. Kijkt u maar eens bij dit prijsvergelijk met nabij gelegen aanbieders.

Ook benieuwd naar wat u netto kwijt bent ? De klantadviseurs van KSH rekenen het graag voor u uit.

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer informatie, kom gerust eens langs, maak telefonisch een afspraak of stuur een emailbericht. Medewerkers van KSH leiden u graag rond in onze vestiging om uw vragen te beantwoorden.

Bron : http://www.kinderservicehotels.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=377

Deel dit artikel