KSH Kidsclub Ommoord viert 5 jarig jubileum

  • door

31 augustus bestond KSH Kidsclub Ommoord 5 jaar. Dit is spetterend gevierd met een Beachparty!

De kinderen konden zich laten schminken, meedoen met Zumba, op het dolfijnenspringkussen, beachvolleybal doen, enz. Helaas was het weer het niet helemaal eens met ons zonnige feest. Tijdens de buien konden de kinderen en ouders genieten van de heerlijke hapjes en drankjes gemaakt door de verschillende ouders. De onverwachte regenval heeft ons niet doen weerhouden om dit jubileum spetterend te vieren. We willen alle ouders en kinderen bedanken, het was een grote opkomst.

We kijken met veel plezier terug naar 31 augustus en maken al plannen voor ons volgende jaarfeest! Tot volgend jaar!

KSH Kidsclub Ommoord is gevestigd in de wijk Rotterdam Ommoord op de Albert Plesmanschool en biedt buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 tot 13 jaar.

Vestigingen van Kinder Service Hotels zijn standaard van 07.00 tot 19.00 uur geopend en hebben buiten de feestdagen geen extra sluitingsdagen. Vestigingen van KSH staan hoog aangeschreven wegens haar uitgebreide activiteitenaanbod voor kinderen van 4-13 jaar.

Door een voordelig prijs/uren beleid bespaart u al gauw enkele tientjes tot bijna € 200 netto per maand op uw kinderopvangkosten ten opzichte van uw huidige aanbieder van kinderopvang. Kijkt u maar eens bij dit prijsvergelijk met nabij gelegen aanbieders.

Ook benieuwd naar wat u netto kwijt bent ? De klantadviseurs van KSH rekenen het graag voor u uit.!

Bron : http://www.kinderservicehotels.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=385

Deel dit artikel