KSH Kidsclub Ommoord op stap naar Avifauna !

  • door

De vakantie is begonnen voor de kinderen in het basisonderwijs en zo ook op kidsclub ommoord. De vakanties bij ons staan altijd in teken van heel veel plezier maken en allemaal leuke uitjes! Zo zijn wij in de 1ste week van de vakantie al naar een theater geweest en naar miniworld, wat als erg leuk werd ervaren door de kinderen.

In de 2de week hadden wij op dinsdag 17 juli een verassingsuitje staan voor de kinderen. De kinderen en ouders kregen pas maandag 16 juli te horen wat wij deze dag zouden gaan doen.

Zo stond dinsdagmorgen om 09.30 uur een grote bus klaar om alle kinderen en begeleiders mee te nemen naar Avifauna!!

Na een gezellige heenreis te hebben gehad werden wij heel leuk ontvangen door een mevrouw van het park zelf. Zij gaf ons een boekje mee voor de kinderen waar allerlei vragen in stonden die de kinderen moesten beantwoorden. Maar wij waren nog niet eens het park in of de kinderen van de pinguins (middenbouw) en de gorilla’s (bovenbouw) hadden alle vragen al beantwoord! (wat zijn ze toch goed!)

Eenmaal in het park kwamen wij al gelijk aan de rechterkant een stuisvogel tegen die erg groot was en waar de kinderen al gelijk van onder de indruk waren.

Zo wonen er verder een heleboel vogels in Avifauna, hele kleine bijv. parkieten tot hele grote vogels zoals de flamingo’s. Sommige vogels vonden het zo leuk dat de kinderen van kidsclub ommoord kwamen dat ze graag een rondje met hen mee liepen. De kinderen konden in de kas met Australische Lori’s de vogels zelf voeren. Met een bakje nectar in je hand kwamen de vogels al snel naar je toe. Ze vonden het erg lekker en gingen bij een hoop kinderen even proeven wat zij in het bakje hadden. Voor sommige kinderen was het wel een beetje spannend, soms kwamen er wel 3 vogels op hun arm zitten of zelf op je hoofd. Maar iedereen vond de vogels erg lief en ze waren echt super mooi.

Om 12.00 uur zijn wij met z’n allen gaan eten. Na het eten konden de kinderen zich goed uitleven in de speeltuin. Er waren botsautootje’s en zelfs een spookhuis. In de speeltuin konden de kinderen heerlijk spelen, ze konden in een bootje varen, op een springkussen springen, van glijbanen af glijden die wel 20 meter hoog waren, in autootjes waar ze in rond mochten racen en jezelf omhoog trekken in een stoeltje waardoor je uiteindelijk een prachtig uitzicht had op de speeltuin.

Nadat de kinderen zich flink hadden uitgeleefd in de speeltuin zijn we met alle kinderen om 15.00 uur naar een vogeldemonstratie gaan kijken. Hier kwamen vogels voorbij met allemaal mooie kleuren en vogels met een spanwijdte van wel 3 meter!

Helaas wat het om 15.45 uur al weer tijd om naar de bus toe te gaan. De kinderen wilden het liefst blijven en nog een keer de speeltuin in gaan, maar helaas moesten we terug naar Rotterdam.

Al met al hebben de kinderen het ontzettend naar hun zin gehad

KSH Kidsclub Ommoord is gevestigd in de wijk Rotterdam Ommoord op de Albert Plesmanschool en biedt buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 tot 13 jaar.

Vestigingen van Kinder Service Hotels zijn standaard van 07.00 tot 19.00 uur geopend en hebben buiten de feestdagen geen extra sluitingsdagen. Vestigingen van KSH staan hoog aangeschreven wegens haar uitgebreide activiteitenaanbod voor kinderen van 4-13 jaar.

Door een voordelig prijs/uren beleid bespaart u al gauw enkele tientjes tot bijna € 200 netto per maand op uw kinderopvangkosten ten opzichte van uw huidige aanbieder van kinderopvang. Kijkt u maar eens bij dit prijsvergelijk met nabij gelegen aanbieders.

Ook benieuwd naar wat u netto kwijt bent ? De klantadviseurs van KSH rekenen het graag voor u uit.!

Bron : http://www.kinderservicehotels.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=378

Deel dit artikel