Jaarfeest KSH Boomgaard Dieren-Zuid

 • door

Op woensdagmiddag 26 september is het jaarfeest in Dieren-zuid op onze KSH Kinderdagverblijf en Kidsclub Boomgaard Zuid. Graag willen we u en alle kinderen uitnodigen om samen met ons een feestje te vieren! Het jaarfeest heeft als thema ‘familie’. De activiteiten die georganiseerd worden zullen aansluiten op dit thema.

Er is van alles te doen voor u en voor de kinderen, zo is er :

– een clown
– een kookactiviteit
– een springkussen
– een paard
– creatieve activiteiten
– en nog veel meer!
 
Uiteraard is het ook mogelijk een rondleiding te krijgen.
Zet in uw agenda : woensddag 26 september 2012
14.30-16.30
Schoolpad 3, Dieren

Iedereen is van harte Welkom!

 
KSH Kinderdagverblijf de Boomgaard is een vestiging met kinderdagopvang van 0 tot 4 jaar. Het is een verticale groep voor maximaal 12 kinderen. De vestiging is van 7.00 uur tot 19.00 geopend. Het zit gevestigd in de school de Boomgaard, locatie zuid. Er zijn verschillende voorzieningen in de ruimte aangebracht wat zorgt voor voldoende uitdaging en sluit aan bij de behoefte en mogelijkheden van kinderen in de leeftijd tussen 0 en 4 jaar.
 
KSH Kidsclub Boomgaard Zuid is een buitenschoolse opvang (BSO) vestiging voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar en is samen met een kinderdagopvang in hetzelfde pand gehuisvest in de Boomgaard-zuid school te Dieren. De vestiging is van 7.00 uur tot 19.00 uur geopend. Kinderen kunnen ’s morgens vanaf 7.00 uur worden gebracht waarbij er gezorgd kan worden voor een ontbijt, daarna worden de kinderen naar school gebracht.’s Middags worden de kinderen op school door vaste pedagogische medewerkers opgehaald. Kinderen kunnen ’s avond warm mee eten. In de vakantieperioden, studiedagen en vrije dagen zijn wij van 08.00 uur tot 19.00 uur geopend. De kinderen die gebruik maken van de voorschoolse opvang kunnen uiteraard altijd vanaf 07.00 uur worden gebracht.
 

 

 1.  
 2. Recente berichten van anderen over Kinder Service HotelsAlles weergeven
  • Najara de Jongh
   Wie o wie kan mij helpen aan een oude houten lijst van min. 80 x 100, die ik met purschuim barok kan maken? Heb deze heel hard nodig voor ons jaarfeest bij Kinder Service Hotels aanstaande zaterdag. Alvast bedankt!!

   7 · 6 september om 18:00

  • Jeanet Schuitema
   Vrijdag heeft KsH Ommoord haar 5 jarige bestaan gevierd met een Beach Party. Het was een een gezellige boel. Jammer dat het weer niet zo best was, maar daar was de pret niet minder om. De kinderen konden Beach volley spelen, smincker, limbo dansen, Zumba dansen, Springkussen en nog veel meer. Ook waren er hapjes en drankjes. De tikibar werd dan ook druk bezocht.. Het was een geslaag feest.

   23 · 2 september om 17:32

  • Jeanet Schuitema
   Met kidsclub Ommoord naar Avifauna geweest De kinderen en natuurlijk ook de p’mers hebben het erg naar hun zin gehad.

   1 · 18 juli om 18:14

  •  Spelen met Taal ! Wat iedereen die met jonge kinderen werkt moet weten over het spelenderwijs stimuleren van de taal. Taalachterstand voorkomen/verkleinen. Welkom op www.kopvoeters.com. Groetjes, Jeska.

   17 juli om 19:41

  • Karin van der Helm
   Stormy weather en een stormend kind. Ze wil absoluut niet naar Kinder Service Hotels. Wel gek dat als je haar komt halen ze niet naar huis wilt. De logica van een 4 jarige.

   2 · 11 juli om 6:41

 3. Vind-ik-leuks
 4. Jaarfeest in Dieren Zuid KDV & BSO

  Op woensdagmiddag 26 september is het jaarfeest in zuid op onze buitenschoolse opvang en kinderdagverblijf! Graag willen we u en alle kinderen uitnodigen om samen met ons een feestje te vieren! Het jaarfeest heeft als thema ‘familie’. De activiteiten die georganiseerd worden zullen aansluiten op dit thema.

  Er is van alles te doen voor u en voor de kinderen, zo

  is er
  – een clown
  – een kookactiviteit
  – een springkussen
  – een paard
  – creatieve activiteiten
  – en nog veel meer!

  WOENSDAG 26 SEPTEMBER 2012
  14.30-16.30
  Schoolpad 3, Dieren

  Iedereen is van harte Welkom!

Deel dit artikel