De vacaturebank voor kinderopvang weer online

VacatureKinderopvang is terug

De website VacatureKinderopvang.nl is weer terug. De jarenlang best bezochte vacaturebank in de kinderopvang is weer volledig opgebouwd. En net zoals in het verleden is deze geheel gratis.

Registratie, beheer en plaatsing van een onbeperkt aantal vacatures kost u niets. U betaald ook niet indirect mee via de brancheorganisatie en verplichte bijdrages aan branche gerelateerde organisaties die werkgevers en werknemers ondersteunen.

VacatureKinderopvang.nl is ook zeer actief op de sociale netwerken. Zo heeft de Facebookpagina in korte tijd meer dan 2.500 likes gekregen en is daarmee in de kinderopvangbranche één van de pagina’s met het hoogste aantal likes !

Alle vacatures zijn direct zichtbaar op de website. Potentiële kandidaten hoeven zich niet eerst te registreren om uw vacature te zien. De vacatures worden ook geplaatst op Twitter en op Facebook. Daarmee bereikt u een groot een doelgericht publiek.

Hoe werkt het ?

  1. Ga naar de registratiepagina voor werkgevers en vul de gevraagde gegevens in ( met * is verplicht) en verstuur aanvraag
  2. U ontvangt gelijk een mail op het door u opgegeven mailadres. Activeer uw account door op de meegezonden link te klikken.
  3. Log in op VacatureKinderopvang.nl en begin met plaatsen van vacatures.

Bron : www.vacaturekinderopvang.nl

 

Deel dit artikel