Dag van de Pedagogisch medewerker

  • door

20 September was het de Dag van de Pedagogisch Medewerker. Uiteraard hebben wij bij de buitenschoolse opvang en kinderdagverblijf-locaties van Kinder Service Hotels daar uitgebreid aandacht aan besteed.

Hieronder volgen een paar leuke stukjes van een paar vestigingen binnen KSH.

KSH Kidsclub Juliana van Stolberg en KSH Kidsclub Het Oude Noorden. (Rotterdam)

Om de PM’ers in het zonnetje te zetten en hun te bedanken voor al hun harde werk werd de vestiging omgetoverd tot een ware filmset. Het thema van de dag was namelijk Hollywood. De PM ‘ers werden als filmsterren onthaald, met een heuse Walk of Fame en er stond een uitgebreide ‘sterrenlunch’  voor hun klaar. Na het lekkere eten, speechen en overhandigen van de cadeautjes werd iedereen een voor een door een professionele fotograaf op de foto gezet. Het resultaat hiervan zullen we pas later zien, maar een groepsfoto van de twee samengevoegde teams plaatsen we hierbij.

KSH Kidsclub Liendert (Amersfoort)

De dames en heer van Kidsclub Liendert zijn ook ontvangen als echte sterren! Iedereen heeft een ster gekregen met zijn of haar eigen foto en daarbij een fashioncheque. Een heerlijke lunch en (zelfgemaakte) bloemen van de kinderen konden hier natuurlijk niet bij achterblijven. Maar dat is nog niet alles, alle PM’ers hebben een juffen of meesterboek gekregen. De kinderen hebben opgeschreven hoe ze hun ‘juffen en meesters’ ervaren. Opmerkingen als : “ze is zo fanatiek, hij heeft zoveel humor, ze doet vaak spelletjes met ons” komen dan ook terug in het boekje!

KSH Kidsclub en Kinderdagverblijf Gein (Amsterdam)

Ook hier was het thema Hollywood. Aan de muren van de vestiging hingen allemaal gouden sterren met de namen van de PM’s. Een echte Walk of Fame!

‘S middags werden de PM’s getrakteerd op een uitgebreide high tea met lekkere broodjes en sushi. Daarbij kregen alle PM’s een oorkonde met beste PM in verschillende persoonlijke categorieën en een leuke fashion bon!

KSH Kinderdagverblijf en Kidsclub Pendrecht.(Rotterdam)

Het thema voor dit jaar was hartelijk. Overal in de vestiging hingen kreten als “hartverwarmend, een hart van goud en Hartstikke lief”. Veel ouders en kinderen hebben gehoor gegeven aan de vraag een hartje te versieren waar slingers van gemaakt zijn om de groepen te verfraaien. Ook hebben diverse ouders iets lekkers meegenomen om tussen door even te snoepen. Alle PM’s zijn verwend met een fashioncheque.

KSH Kinderdagverblijf de Kleine Vriendjes.

De PM’s zijn door ouders en kinderen verwend met cadeautjes en bloemen. Ook waren er prachtige knutsels door de kinderen en hun ouders gemaakt. ’s Avonds zijn de dames uit eten geweest in de Euromast.

Het management dankt haar PM’s nogmaals voor hun inzet en hoopt dat ze een leuke middag hebben gehad!

Bron : http://www.kinderservicehotels.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=390

Deel dit artikel