BSO op stap naar Kinderboekenmuseum

  • door

KSH Kidsclub Pendrecht heeft op donderdag 12 juli een bezoekje gebracht aan het kinderboekenmuseum in Den Haag.

Het Kinderboekenmuseum brengt nu de tentoonstelling Thé Tjong-Khing. Van strip tot sprookje. Een interactieve familietentoonstelling over het leven en werk van een van Nederlands belangrijkste tekenaars. Kom en laat je meevoeren door de bijzondere wereld van Thé. Ontdek hoe hij zich ontwikkelde van striptekenaar tot sprookjeskunstenaar en ervaar door animaties, film en spelletjes hoe Thé zijn tekeningen maakt

Met de KSH bus en een auto gingen 8 bovenbouw kinderen op weg naar dit leuke museum.

Bij de kassa werden we opgehaald door een heel aardige mevrouw. We gingen eerst een filmpje bekijken over Thé Tjong-Khing. Daarna was er een speurtocht door het museum waar je heel grappige dingen moest doen. Soms moest je helemaal op je buik op de grond liggen om in een soort grote kijkdoos met je hoofd te zoeken naar allerlei figuren uit de tekeningen van Thé. Ook kon je zoals je op de foto ziet jezelf verkleden als een van de figuren uit de boeken van de tekenaar.

We zijn ook nog prachtig voorgelezen in een heel spannend donker theater waarbij je heerlijk op de grond mocht liggen op zachte kussens. De mevrouw las voor uit Sjakie en de chocolade fabriek. Tot slot kregen we nog een knutselplaat mee naar de BSO om zo zelf een mooie snoepmachine te knutselen.

De kinderen waren het er allemaal over eens. Hier willen wenog een keer naar toe!

KSH Kidsclub Pendrecht is een buitenschoolse opvang in de wijk Pendrecht te Rotterdam-Zuid (Charlois) en bevindt zich op de eerste etage van het gebouw ‘Middelburgt’. Vestigingen van Kinder Service Hotels zijn standaard van 07.00 tot 19.00 uur geopend en hebben buiten de feestdagen geen extra sluitingsdagen. Vestigingen van KSH staan hoog aangeschreven wegens haar uitgebreide activiteitenaanbod voor kinderen van 4-13 jaar.

Door een voordelig prijs/uren beleid bespaart u al gauw enkele tientjes tot bijna € 200 netto per maand op uw kinderopvangkosten ten opzichte van uw huidige aanbieder van kinderopvang. Kijkt u maar eens bij dit prijsvergelijk met nabij gelegen aanbieders.

Ook benieuwd naar wat u netto kwijt bent ? De klantadviseurs van KSH rekenen het graag voor u uit.

Bron : http://www.kinderservicehotels.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=376

Deel dit artikel