#‎WVHJK2015 : neem ook deel aan Week van het Jonge Kind!

  • door

De Week van het Jonge Kind is voor iedereen die betrokken is bij het jonge kind. De bedoeling van deze week is om aandacht te vragen voor de zo belangrijke, eerste jaren van het kind en om te laten zien wat er in het land gebeurt voor jonge kinderen en de gezinnen waarin zij opgroeien. Ouders kunnen in deze week in gesprek gaan met allen die betrokken zijn bij de opvoeding van hun kind(eren) om zo te laten weten wat voor hun belangrijk is.

Bent u betrokken bij de opvoeding en ontwikkeling, verzorging of begeleiding van het jonge kind ? Dan wordt u van harte uitgenodigd om aan deze week mee te doen. Werk je zelf met kinderen, ben je leerkracht of een andere professional die met jonge kinderen te maken heeft? Dan is deze week ook voor jou. Laat zien wat voor jou belangrijk is in deze eerste jaren. Laat zien en horen wat je doet en waarom dit belangrijk is voor jonge kinderen. Ouders vragen wij hun stem te laten horen en de dialoog aan te gaan.

De Week van het Jonge Kind is van 12-18 april 2015.

Op 10 april 2015 zal het openingscongres voor de WVHJK2015 worden gehouden in Panama te Amsterdam. De voorbereidingen zijn in volle gang. Het thema van het congres en de Week is ‘Spelen is meer dan spelen’. Het programma op 10 april is van 8.30-13.30 uur. Als sprekers werken mee: Ruben Fukkink, Bijzonder Hoogleraar Kinderopvang; Job van Velzen, Landelijk Steunpunt Brede Scholen; Rinda den Besten, voorzitter PO-Raad; Gjalt Jellesma, voorzitter BOINK; Lex Staal, voorzitter Brancheorganisatie Kinderopvang

Kinder Service Hotels (KSH) is, net als in 2014, betrokken bij de voorbereiding van het openingscongres.

Meedoen? Dat kan heel snel, organiseer een activiteit in de week van het jonge kind en deel deze via social media ‪#‎WVHJK2015‬. Voor tips kijk je op de www.weekvanhetjongekind.nl/tips.

Bron : Facebookpagina Kinder Service Hotels https://www.facebook.com/events/775198025873598/

Deel dit artikel